В Україні засвітився новий суперкар Bentley Bentayga

0
711

В Україні з’являється все більше позашляховиків, але Bentley Bentayga виділяється на тлі інших транспортних засобів. Машина унікальна не тільки своїми характеристиками, але і зовнішнім виглядом, який моментально “чіпляє” кожного, хто на нього подивиться.

Фото з’явилися в Instagram акаунті penguin_carspotter.

Новий люксовий позашляховик Bentley Bentayga – це транспортний засіб, який користується попитом серед багатих жителів України. Компанія Bentley представила автомобіль Bentayga First Edition. Найбільше автолюбителів здивував зовнішній вигляд транспортного засобу. Автомобіль виконаний в кольорі слонової кістки. Таке авто не зможе купити будь-який українець: справа в тому, що таких автомобілів всього 608 на весь світ.

Під капотом у цього авто – 550-сильний твін турбо мотор, його об’єм становить 4 літри. Машина здатна розігнатися до 100 кілометрів всього за 4,4 секунди, це не рекордний показник, але один з кращих в світі. Максимальна швидкість транспортного засобу – 290 кілометрів на годину. Перший “Бентлі” в Україні помітили у Львові, примітно, що машина була зареєстрована в Києві.

Українці можуть придбати цей автомобіль за 8,3 мільйона гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!