Новий Skoda Kodiaq 2022: як буде виглядати кросовер

0
456

Найбільший кросовер чеської марки дочекався планового рестайлінгу. Що саме зміниться в його зовнішності, поки складно сказати. Ми бачили лише численні шпигунські фото. Але те, що нам покажуть новий Skoda Kodiaq в цьому році, не викликає сумнівів.

2021-й стане знаменним для Skoda. Саме в цьому році виробник представить новий хетчбек Fabia , після чого настане черга кросовера Kodiaq.

Шкода Кодіак – саме та модель, яку покупці цінують і вибирають в тому числі за її дизайн. З цього можна зробити висновок, що кардинально міняти зовнішність кросоверу не будуть, залишивши модель впізнаваною.

Своє бачення того, як буде виглядати популярний кросовер після рестайлінгу, вирішили продемонструвати в auto.cz . Дизайнер видання створив рендери, взявши за основу шпигунські знімки Skoda Kodiaq 2022 модельного року. Хонза Лушовскі трохи змінив передню частину автомобіля, звертаючи при цьому увагу на радіаторну решітку і фари. При цьому на кормі художник відобразив більш скромні зміни.

На рендерах автор зобразив заряджену версію Kodiaq RS. За попередніми даними, такий кросовер буде комплектуватися 2,0 TSI потужністю 245 к.с.

Зовсім скоро ми дізнаємося, чи правий дизайнер. Прем’єра модернізованої новинки запланована на квітень поточного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!