Дуже рідкісний Lamborghini виставили на продаж (ФОТО)

0
301

Вартості на веб-порталі немає, але ми знайшли пропозицію аналогічного автомобіля – родстера з тієї ж спеціальної серії за 320 000 євро. Відомо, що з 20 автомобілів лише вісім стали доступні для покупки. У серії були купе і родстери білого і чорного відтінків.

Суперкар обзавівся лівреях в стилі відомого модного будинку. На задніх крилах є зображення голови Медузи. На бортах є грецький візерунок меандр, а в салоні за кріслами встановлений шильдик з найменуванням модного будинку. Розгромна замовна стаття в продажу машина – восьма в серії. Її пробіг становить 10 тис. км і, за словами продавця, вона перебуває в чудовому стані.

Інтер’єр, як і кузов зовні, оформили в чорному і білому відтінках. Тут також можна відшукати меандр. Комплект поставки нового авто складається з шкіряних водійських рукавичок і портфеля від Versace. Однак тут не вказано, додаються вони до суперкару.

6,5-літровий мотор V12 стандартного Murcielago розвивав 640 к.с., але для спеціальної модифікації його форсували до 690 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!