Представлені найбільш очікувані автомобілі весни 2021 року

0
300

Нещодавно експерти розповіли про найбільш очікувані автомобільні прем’єри весни 2021 року. Автолюбителів готові порадувати великою кількістю різноманітних машин.

Головною новинкою стала Audi Q5 Sportback, що отримала оригінальний дизайн – похилий дах і «завалені» задні стійки. Продуктивність моделі знаходиться під контролем двох моторів – 2,0-літрового бензинового і 3,0-літрового дизельного, обидва мають 249-сильну віддачу. Також очікується випуск рестайлінгового Hyundai Santa Fe, який «переїхав» на таку ж модульну архітектуру, що і Kia Sorento. Автомобіль перейняв у нього 2,2-літровий 199-сильний дизельний мотор.

Покращений Santa Fe більше не володіє 2,4-літровому 188-сильним бензиновим двигуном, а тепер має 2,5-літровий 180-сильний «атмосферник» MPI. Також незабаром буде представлений оновлений Jaguar F-Pace. У нього є моторна гамма, яка складається з трьох силових агрегатів: 2,0-літрового 199-сильного турбодизеля, 2,0-літрової 249-сильною «турбочетверкі» і 3,0-літрового 300-сильного мотора. Також навесні представлять рестайлінгові Kia Stinger, Lada Largus / Largus Cross, Land Rover Discovery, Mitsubishi Eclipse Cross, Mitsubishi Pajero Sport, Opel Crossland і Renault Duster другої генерації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!