Компанія Volkswagen показала ескіз нового електромобіля Trinity

0
216

Volkswagen показала ескіз електричного авто Trinity. Перша інформація про машину з’явилася в кінці січня 2021-го, а зараз лише уточнені деякі деталі проекту. Наприклад, зарядка електромобіля буде займати стільки ж часу, скільки заправка авто з ДВЗ.

Project Trinity – умовне ім’я електричного авто, яке з’явиться в 2026-му і буде сильно відрізнятися від тих моделей, що зараз пропонує Volkswagen . У компанії проект називають знаковим, що тримається на 3-х «стовпах»: повністю новій платформі з просунутим ПО, спрощеною системою поставок компонентів і об’єднаних в одну мережу виробничих процесів.

Виробництво Trinity організовують на головному підприємстві Volkswagen у Вольфсбурзі. Електрична платформа, яку розробляють для електричного авто спільно з Audi , дозволить «встановити нові стандарти цифровізації, запасу ходу і швидкості зарядки». Наприклад, за словами компанії, зарядка батарей майбутньої новинки займе всього кілька хвилин. До того ж, Trinity повинен зробити автономне управління масовим. Уже на цьому етапі автомобіль забезпечує рівень 2+, але технічно готовий до впровадження систем 4-го рівня.

Однак автопілот на базі самонавчальної нейромережі, постійний обмін даними з іншими машинами – це тільки мала частина того, що запропонує майбутній електричний авто. Volkswagen має намір радикально поміняти бізнес-модель, тому вже з підприємства Trinity буде оснащений усіма доступними для нього опціями. Власникам потрібно тільки активувати потрібні. Заробляти компанія буде в тому числі на цьому, а також на продажу електроенергії і доступу до станцій зарядки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!