0
858

Не тільки українці бувають обмежені у грошах. І якщо для наших співвітчизників машина ще часто є розкішшю, для американців це необхідність.

У топ найпопулярніших бюджетних вживаних авто у Штатах потрапили і машини, які в наших краях позиціонують як «дамські» через невеликі габарити, і те, що можна назвати вже мінікросоверами.

  1. Smart Fortwo

Важко уявити собі автомобіль іще більш компактний. «Смартики» з двома місцями для сидіння і двигунами об’ємом від 0,6 л. – тріумф мінімалізму в автомобілебудуванні. З іншого боку, це свого роду лайт-версія «справжнього» авто. Попри дуже скромні розміри, Fortwo раціонально використовує свій простір завдяки складному пасажирському сидінню та відсікам для зберігання різноманітного дріб’язку. Окрім бензинових і дизельних, доступні повністю електричні «Смарти».

2. Mazda 2

Компактний чотиридверний хетчбек, який пропонує надійну керованість та плавну їзду. Mazda 2 2014 року з 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном і у стандартній комплектації, яка включає такі вже звичні зручності, як кондиціонер, круїз-контроль, обігрів передніх крісел і дзеркал та вхід без ключа, буде чудовим міським автомобілем. Його слухняність та невеликі розміри дозволяють легко паркуватись навіть у найвужчих місцях.

  1. Scion XD

Компактна модель, яка вийшла на ринок у 2008 році, відзначається зручним інтер’єром та довгим набором стандартних функцій. Вона є достойним вибором для водіїв, які шукають містку малолітражку з усіма вигодами. Scion xD оснащений чотирициліндровим двигуном об’ємом 1,8 л і потужністю 128 к. с. та п’ятиступінчастою механічною або чотириступінчастою автоматичною коробкою передач. Хоча випуск Scion xD припинили після 2014 року, у США він не втрачає популярності на вторинному ринку.

4. Chevrolet Cobalt

Змінивши Cavalier у лінійці компактних авто від Chevrolet, Cobalt дебютував у 2005 році і випускався до 2010 року, коли його замінили на Cruze. Chevrolet Cobalt пропонувався у кузові седан або купе і міг перевозити від 4 до 5 людей. Коли він лише з’явився, Cobalt вирізнявся серед інших компактних автомобілів у своєму класі різноманіттям стандартних функцій, таких як безключовий вхід, електричні склопідйомники та гальма з АБС. Cobalt 2005 року оснащений стандартним 2,2-літровим 4-циліндровим двигуном на 145 к. с.

5. Dodge Caliber

Практичний та універсальний п’ятидверний хетчбек, запущений у виробництво в 2006 році, є одним з найдоступніших за ціною автомобілів своєї марки.  Атлетичний дизайн, запозичений від великих автомобілів Dodge, та опція повного приводу ріднять Caliber з кросоверами. У Dodge Caliber з комфортом розміститься водій і 4 пасажири, а ще залишиться місце для 648 л. багажу. На вибір пропонувалися силові агрегати об’ємом 1,8 л. (140 к. с.) і 2 л. (150 к. с.)  Хоча на ринок країн СНД повноприводні «Калібри» не потрапили, їх можна купити в США.

Компанія «Колумб Трейд» – команда експертів, які знайдуть для покупців бюджетне авто на американському аукціоні. Відділення компанії розташовані в Одесі, Києві, Харкові, Дніпрі, Мінську і Варшаві. Клієнти оплачують вартість лота, а також додатково платять аукціонний збір. Досвідчені менеджери допоможуть з підбором транспорту, митним оформленням і сертифікацією, підберуть оптимальні запчастини для відновлення і порадять кращих майстрів. Термін доставки автомобіля з США становить від 45 днів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!