Aston Martin показала свій новий кросовер

0
120

Виробник преміальних машин Aston Martin відзвітував перед своїми інвесторами за 2020 фінансовий рік і в рамках заходу розповів про майбутню стратегії. На показаному слайді можна побачити план розвитку модельного ряду до 2023 року. До цього часу з’явиться близько 10 машин, які запозичать технології у німецької компанії Mercedes-Benz.

Найбільш глобальні зміни торкнуться машини з переднім розташуванням двигуна – мова йде про моделі DB11, DBS і Vantage. При цьому в компанії натякнули, що не проти випустити спецверсії таких машин. Будуть в Aston Martin розвивати і лінійку кросоверів.

Нагадаємо, що дебютант DBX з’явився в минулому році. За 3 роки він може отримати модернізацію, а за рахунок оновлення платформи очікується вихід ще більш цікавих варіантів. Один з таких кросоверов і показали на тізері. Правда інформації тут вкрай мало – можна побачити похилий дах і вітрове скло.

Новий DBX може отримати ряд відмінностей – зокрема, купеподібний силует або версію з довгою базою для авторинку Китаю. У середньомоторною лінійці Aston Martin повинен з’явитися новий Vanquish, правда чекати цього варто до 2023 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!