Розкішний інтер’єр Kia K8 розкритий перед офіційним дебютом

0
1822

Кілька днів тому, Kia опублікувала офіційні зображення седана K8 для преси, які також офіційно знаменують кінець для нинішньої моделі Cadenza / K7. Зміна назви моделі означають серйозний крок для південнокорейського седана.

Kia заявила, що додаткова інформація, а також офіційні зображення інтер’єру новинки з’являться пізніше. Але на одній зі сторінок в Instagram з’явився набір “шпигунських” фотографій, який показує нам інтер’єр Kia K8.

На рульовому колесі зображений оновлений логотип Kia, але що привернуло нашу увагу, так це горизонтальний дисплей, який простягається з боку водія до центру передньої панелі.

На опублікованих фотографіях, які на жаль не можуть похвалитися хорошою якістю, можна побачити чимало елементів салону преміум-класу, таких як акценти з дерев’яного шпону, які можна знайти всюди, а також коричневі шкіряні сидіння з ромбовидної рядком.

Ще одна річ, яку ви не повинні втратити, – це відсутність важеля перемикання передач. Щоб замінити звичайний важіль, схоже, що Kia вирішила використовувати поворотну ручку з буквою P в центрі – аналогічно тій, яка є на кросовері Sorento і мінівені Carnival.

Як уже згадувалося, незабаром ми побачимо всі доступні фотографії салону новинки на офіційних зображеннях, оскільки Kia готується представити K8 в кінці цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!