Опубліковані перші зображення Toyota Land Cruiser 300

0
1343

Актуальний Land Cruiser 200 можна вважати справжнім довгожителем, адже дебют моделі відбувся в далекому 2007 році. З тих пір модель пережила кілька модернізацій найістотніша з яких трапилася в 2015-му, коли він отримав повністю нову передню частину і помітно оновився ззаду. Тепер же позашляховик готується до зміни поколінь. Зовсім недавно в Мережі з’явилися перші шпигунські знімки автомобіля, на яких можна помітити деякі деталі екстер’єру, практично голий кузов і раму.

Дизайнери припускають, що передня частина нового Land Cruiser 300 стане еволюційним розвитком передньої частини нинішнього позашляховика. На рендерах зображений автомобіль зі збільшеною гратами радіатора і нової головною оптикою з Т-подібною графікою ходових вогнів, що перегукується з майбутньою Toyota Tundra. На шпигунських фотографіях можна помітити, що підвіконна лінія стане висхідній за задніми дверима, а бічні вікна стануть трохи скошеними зверху. Найімовірніше модель обзаведеться дзеркалами, встановленими на ніжки, як це вже зроблено на нових кросовери RAV4 і Highlander. Ззаду з’являться L-образні ліхтарі, які зроблять більш вузькими і незграбними. Передбачається, що позашляховик отримає збільшену до 2900 мм колісну базу (на 50 мм більше нинішньої), і це відображено на рендера.

Позашляховик буде базуватися на лонжеронній рамі, але ось бензиновий 4.6-літровий V8 відправиться на спокій. Модель буде оснащуватися турбованим 6-циліндровими агрегатами – бензиновим на 3.5 літра і дизельним на 3.3 літра. Також в моторній гамі може з’явитися бензиновий атмосферний двигун на 4 літри. Прем’єра нового покоління Toyota Land Cruiser 300 може відбутися в найближчі місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!