Топ-5 авто в Україні, які раніше були дуже популярні, а тепер нікому не потрібні

0
410

Погодьтеся, що за останні кілька років наш ринок досить сильно змінився і минулий рік зміг підкосити багатьох виробників. Деякі не витримали такого провалу і вирішили покинути наш ринок, а інші ніби-б залишилися, але там теж все йде не дуже добре і можливо і вони покинуть наш ринок. У цій статті ми розповімо про п’ять автомобільних марках, які зараз толком нікому не потрібні. Тож почнемо!

Citroen.

І почнемо з французького виробника Citroen, який колись на нашому ринку продавався досить непогано, але зараз же нікому не потрібен. Буквально якихось десять років тому цей виробник за порівняно невеликі гроші міг дати досить надійний і невибагливий автомобіль, який зміг би служити не один рік. У наших знайомих багато автомобілів цієї марки і вони дуже раді, що свого часу купили саме такий автомобіль, а не інший.

Chevrolet.

Колись популярна американська марка в нашій країні зараз особливо сильно нікому не потрібна. Даний виробник зумів відбутися на нашому ринку в різних класах, що тоді могли не всі. Він дуже успішно продавав і дешеві автомобілі такі як: Chevrolet Lanos або Lacetti, Chevrolet Niva, Spark і так далі. Пізніше з’явився мабуть найпопулярніший автомобіль з усього модельного Chevrolet Cruze, який до цього дня користується великою популярністю на вторинному ринку.

Opel.

Якщо свого часу дана марка була дуже популярна на нашому ринку і мала досить великий модельний ряд, то зараз же моделі всього три і ті за завищеними цінами. До цього дня на наших дорогах можна зустріти моделі цієї марки в дуже великій кількості.

Peugeot.

Ще один француз, який свого часу подарував нам дуже багато моделей автомобілів, які до цього дня колесять по всьому світу і багатьом з них немає альтернативи. Були популярні такі моделі, як: Peugeot 207, 206, 308 і 3008. Свого часу вони були доступні багатьом і їх могли купити всі бажаючі.

Honda.

Ну і завершимо японською компанією, яка до цього дня має досить велику популярність по всьому світу, але з нашим ринком у неї не все добре. Ще буквально десять років тому цей виробник був дуже популярним на нашому ринку і щорічно продавав дксятки тисяч авто. Погодьтеся, що для нашого ринку, це досить непогані цифри?

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!