Новий універсал Peugeot 308 вперше помічено на тестах

0
122

Ми вже неодноразово бачили Peugeot 308 наступного покоління на дорогах загального користування, але всі шпигунські прототипи мали кузов хетчбек. Сьогодні ми можемо поділитися першою партією шпигунських фотографій, на яких відображена версія моделі в кузові «універсал», і це вже виглядає досить багатообіцяюче. Peugeot 308 може бути більш популярним як хетчбек на європейському ринку, але це не означає, що немає попиту на універсал. Європа як і раніше прагне практичних автомобілів – навіть в компактному сегменті – і французька фірма відповість на це, випустивши новий стильний 308 SW.

Судячи з того, що ми можемо бачити на цих фотографіях, наступне покоління моделі збереже основні пропорції свого попередника. Щодо коротких звісів які створюють спортивний силует, і ми відчуваємо, що автомобіль може бути трохи довше, ніж 308 SW попереднього покоління. Цей прототип їздить на великих колесах, а поєднання з низкопрофильними шинами створює дуже агресивну зовнішність.

Швидше за все, це серійний кузов автомобіля, і немає накладних панелей, які заважають оцінити зовнішність. Передня панель як і раніше сильно замаскована, але гострі фари зі світлодіодними ДГЗ, інтегровані в бампер, частково розсекречують новинку.

Новий 308 буде заснований на вдосконаленій платформі Peugeot EMP2, яка дозволить ширше використовувати електрифіковані силові агрегати. Фактично, кожен двигун нової моделі C-сегменту буде пропонувати якийсь електричний наддув, будь то м’який гібрид або підключається гібрид. Пізніше протягом життєвого циклу моделі очікується, що вона отримає нову систему PHEV потужністю до 225 кінських сил.

Ходять чутки, що хетчбек 308 і універсал – не єдині версії цієї моделі. Також може бути представлений більш міцний варіант з елементами стилю позашляховика і збільшеним дорожнім просвітом, хоча ще невідомо, чи буде він мати форму універсала або люка.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!