Опублікували перші зображення нового кросовера Lexus NX

0
114

У Мережі зявився відеоролик, в якому продемонстровано кросовер Lexus NX нового покоління. Саме відео вже видалено, але скріншоти цього ролика відразу ж розлетілися по інтернету.

Судячи з представлених зображеннях, Lexus NX нового покоління збереже нинішню дизайнерську стилістику, а також пропорції кузова. Навіть маленькі нерухомі трикутники в вікнах передніх дверей залишилися на своєму місці без змін. Найпомітніші поновлення стосуються оптики. Так, діодні смужки ходових вогнів тепер будуть знаходиться в фарах, а задні ліхтарі з’єднають світиться смужкою.

При цьому в інтерьра нового Lexus NX настають великі зміни. Якщо у актуальної версії кросовера екран медіасистеми встановлений поверх передньої панелі, а для управління передбачений окремий «тачпад», то тепер дисплей стане сенсорним і його вмонтують в передню панель. Аналоговий годинник приберуть з салону кросовер, а рукоятки відкривання дверей встановлять в підлокітники.

Якщо говорити про гаму модифікацій новинки, то в ній залишать базову версію NX 200 і стандартний гібрид NX 350h . Крім того, з’явиться заряджає гібрид з індексом NX 450h + . За попередніми даними, він матиме ту ж силову установку продуктивністю 306 к.с., що і версія Toyota RAV4 PHV . Офіційний дебют нового кросовера Lexus NX повинен пройти в найближчі місяці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!