Авто

Volkswagen представив концепт нової Jetta GLI (ФОТО)

Share

Volkswagen підтримує тісні зв’язки з спільнотою ентузіастів. Щороку він випускає групу концептуальних автомобілів, які задовольняють потреби цієї публіки. В цьому році VW вирішив розкрити свої концепції індивідуально, починаючи з Blue Lagoon Jetta GLI Concept. Створений на основі седана Volkswagen Jetta GLI 2021 року цей концепт в ретро-стилі віддає данину поваги рідкісного варіанту забарвлення для Jetta GLI четвертого покоління, Blue Lagoon.

У 2002 році Volkswagen випустив спеціальну серію GTI 337 обмеженим тиражем в 1500 одиниць. Автомобіль був оснащений 18-дюймовими колесами BBS RC, сидіннями Recaro і обвісом Votex – все це послужило натхненням для створення GLI наступного покоління. Четверта генерація GLI дебютувала в 2004 році і була пофарбована в унікальний колір Blue Lagoon, який був швидко замінений більш темним відтінком під назвою Jazz Blue.

«Jetta GLI була фаворитом ентузіастів протягом усієї 37-річної історії. Віддаючи належне Mk4 за допомогою цієї концептуальної збірки, ми відзначаємо пристрасть, яка проявляється до цих машин », – сказав Шон Мейнард, ентузіаст і фахівець з маркетингу автоспорту.

VW почав з моделі Jetta GLI Autobahn 2021 роки, пофарбованої в Deep Black Pearl, потім змінив колір, використовуючи вінілову плівку. Щоб точно відповідати кольору, виробник запозичив кришку паливного бака у GLI 2004 року і переглянув асортимент декількох постачальників вінілової плівки, щоб знайти ORAFOL Midnight Blue Metallic. Так як це шоу-кар, VW навіть обернув плівкою стійки між дверима і боковини кузова, тому слідів оригінального кольору не залишилося.

«Колір неймовірний, – сказав Андрес Вальбуена, колишній менеджер по випуску продукції Volkswagen. «Recaro, колеса і зміни стилю приголомшливі, але коли ви бачите його зовні на сонці, цей колір стає іншим».

І колір – не єдина зміна екстер’єру. Blue Lagoon GLI Concept також має бічні обвіси Air Design, спойлер і передній спліттер Fifteen52 Critical Aero Design (CAD). Колеса в стилі ретро є 20-дюймові легкосплавні диски BBS CH-R з шинами Continental ExtremeContact Sport 235 / 35Z R20XL 90Y. Автомобіль занижений завдяки підвісці H & R Springs Street Performance.

Всередині також є деякі елементи ретро, ​​включаючи шкіряні передні сидіння Recaro Ergomed ES, які виглядають так, як ніби вони прийшли прямо з 1990-х. VW віддав данину поваги оригінальному GTI з обтяженою ручкою перемикання передач у вигляді м’яча для гольфу Black Forest Industries. Це всього лише концепція, тому навряд чи будь-які з цих модифікацій будуть запропоновані на серійному GLI. Blue Lagoon GLI буде демонструватися на заходах Volkswagen по всій країні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Volkswagen

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024