Названо 5 доступних автомобілі, які отримали найбільш надійні двигуни

0
583

Серед автолюбителів зустрічається точка зору і аргументи на її користь, що моделі автомобілів, випущених в 1990-х роках, значно перевершують продукцію, представлену сьогодні на авторинку. Але в дійсності і серед сучасних марок автомобілів зустрічаються моделі, з чудовими моторами і високою надійністю.

1. Renault

Компанія Renault протягом останнього сезону демонструє зростання популярності в Україні за рахунок надійності силових агрегатів своєї продукції. 1,6-літровий мотор K7M, що включає 2 клапани на циліндр, вважається надзвичайно простим, як і будова ГРМ і механізму запалювання. Так моделі Logan і Sandero здатні подолати понад 300 тисяч км.

А Renault K4M влаштований складніше, включає 4 клапани на циліндр, що збільшує потужність до 110 к.с., і встановлений не тільки в Kangoo або Logan, здатний забезпечити проходження 400 тисяч км.

2. Mitsubishi / Hyundai / Kia

Висока надійність і ресурс понад 400 тисяч км надзвичайно популярних двигунів Mitsubishi 4G63 забезпечена за рахунок відповідального підходу до якості збірки і ланцюгового приводу ГРМ. 4G63 послужив основою для 2-літрових Kia-Hyundai G4KD і Mitsubishi 4B11, експлуатованих багатьма автомобілями цієї компанії, серед яких Kia Cerato, Optima, Sportage, Hyundai Elantra або Mitsubishi Lancer. Їх пробіг становить 350 тисяч км.

3. Opel

Надійний привід ГРМ на основі ременів і система подачі бензину зробили мотор Opel Z18XER, а разом з ним і продукцію компанії – Opel Astra, Zafiraі деякі інші – одними з найбільш затребуваними на ринку, забезпечивши пробіг в 250 тисяч км при 1,8 – літрових моторі потужністю в 140 к.с.

4. Honda

Лінійка японських автомобілів, оснащених моторами Honda Civic, з доступними на вибір 1,8-літровим R18A і 2,0-літровим R20A, відома не тільки надійністю, але і економічністю і відповідають екологічним нормам, що не заважає моделям Civic або Accord володіти ресурсом 250-300 тисяч км.

5. Renault / Nissan

Незважаючи на давню історію випуску, мотор Renault-Nissan MR20DE або M4R постійно вдосконалюється і до цих пір їм оснащена Nissan Quashqai, X-Trail, Renault Clio, Mgane або Scnic здатна без зусиль подолати 300 тисяч км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!