З’явилися перші зображення нового кросовера Karma

0
66

Видання «Колеса. ру »на основі патентних зображень нового кросовера компанії Karma Automotive представило рендерні зображення майбутньої новинки.

Нагадаємо, що компанія Karma Automotive утворилася в 2014 році після банкрутства Fisker Automotive . В даний момент компанія базується в Каліфорнії, вона була куплена після банкрутства бренду Fisker Automotive китайським виробником автомобільних комплектуючих Wanxiang . Зовсім недавно в Мережі з’явилися патентні зображення першого кросовера Karma Automotive , на основі яких незалежні дизайнери змогли розробити рендерние зображення майбутньої новинки.

Відзначимо, новий кросовер Karma Automotive буде значно нагадувати своїм зовнішнім виглядом модель Aston Martin DBX : подібна довга база, форма кузова і бічного скла, висувні дверні ручки і довгий капот. При цьому новинка отримає більш вузькі головні фари і бампер оригінального дизайну з невеликими повітрозабірниками.

У бічній частині новинки з’явиться інше оформлення воздухоотводів в передніх крилах, а зовнішні дзеркала матимуть точку кріплення в районі підвіконної лінії. На «кормі» автомобіля буде знаходитися вузька світлодіодна смуга, яка об’єднає задні ліхтарі, також з’явиться і оригінальний задній бампер.

Щодо технічних характеристик нового кросовера Karma даних поки немає. Відомо лише, що він буде побудований на новій платформі E-Flex , яку позиціонують як універсальну архітектуру для самих різних моделей. Щодо приблизної дати дебюту новинки поки теж немає інформації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!