Авто

Складено топ-10 найкращих автомобілів на думку покупців

Share

Американська організація Consumer Reports назвала 10 кращих автомобілів 2021 року. У десятку лідерів увійшли моделі, які показали найкращі результати в 50 тестах на автополігоні і отримали високі оцінки в опитуваннях про їх надійності при експлуатації і задоволеності покупців з США.

Toyota Corolla: кращий компактний седан

Дуже економічний седан з 4-літровим двигуном споживає всього 7 л на 100 км і оснащений функціями безпеки, характерними для більш дорогих моделей. Була відзначена відмінна керованість і надійність авто в експлуатації. Можна користуватися в спортивній комплектації XSE і в кузові хетчбек. Вартість Toyota Corolla на ринку США починається від $ 20 000.

Mazda CX-30: кращий субкомпактний кросовер

Невеликий і зручний для міста кросовер відрізняється хорошою курсовою стійкістю, керованістю і значно потужніше своїх основних конкурентів. Є версія з турбованим двигуном. Обійдеться в ціну від $ 22 000.

Toyota Prius: кращий гібрид

Цей законодавець мод в класі гібридів відрізняється високою надійністю, незважаючи на складність конструкції. Отримав кращі оцінки від споживачів в своєму класі і пропонує найбільш збалансований пакет опцій за свою ціну від $ 24 525.

Toyota Camry: середньорозмірний седан

Ця популярна модель недавно отримала версію з повним приводом. Продається з відмінним набором функцій безпеки і допомоги водієві, що робить її відмінним варіантом сімейного авто. Для любителів агресивної їзди є спортивні версії SE і XSE. Є й гібридна версія, яка витрачає всього 5 літрів на 100 км. Модель продається за від $ 24 970.

Subaru Forester: кращий компактний кросовер

Цей повнопривідний кросовер цілком заслужено лідирує вже 8 років поспіль. Місткий салон з високим дахом дають відчуття комфорту, а великі двері роблять зручною посадку в салон. Гарна оглядовість з місця водія полегшує парковку. Йде зі щедрим пакетом систем активного захисту. Обійдеться ця модель від $ 24 795.

Subaru Outback: кращий універсал

У цього комфортного авто просторий салон і містке багажне відділення. На даху встановлено рейлінги, які можна за непотрібністю зрушити в сторони для поліпшення аеродинамічних показників. За м’якості підвіски модель перевершує деякі з люксових седанів, при цьому значний дорожній просвіт і повний привід говорить про готовність до пригод за межами шосе. Купити Subary Outback можна за ціну від $ 26 795.

Kia Telluride: середньорозмірний трьохрядовий кросовер

Модель лідирує в своєму сегменті 2 роки поспіль завдяки вражаючих результатів дорожніх випробувань і високою сумарною оцінкою, отриманої в ході опитувань споживачів.

Прямолінійний, але продуманий дизайн моделі дозволяє зручно сісти в просторий салон з трьома рядами крісел, а хороша оглядовість зсередини підвищує комфорт і безпеку.

Потужний двигун V6 в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач робить відчуття від їзди легким і приємним. Вартість моделі починається від $ 32 190.

Honda Ridgeline: кращий компактний пікап

Цей невеликий пікап може перевезти кілька мотоциклів або легко буксирувати автодом, але при цьому відмінно підходить для сімейного щоденного використання завдяки місткому салону і добре продуманому кузову. З двигуном на 3.5 літра споживає всього близько 12 літрів на 100 км. Ціни на пікап починаються від $ 36 490.

Lexus RX: середньорозмірний кросовер

Ця модель встановлює стандарти в класі люксових середньорозмірних кросоверів. Комфорт, безпека, комплекс електронних систем і надійність цього авто перевершує однокласників. Йде з двигуном V6 в базовій комплектації.

Є чудова гібридна версія з прийомистим електромотором і витратою 12 л на 100 км змішаного циклу. Для любителів спортивної їзди підійде версія F Sport з поліпшеними підтримують сидіннями.

Подовжену L версію можна розглянути, якщо вам потрібен додатковий ряд сидінь. За Lexus RX доведеться викласти від $ 45 170.

Tesla Model 3: кращий електромобіль

Модель люблять за відмінні відчуття від водіння і динаміку. На випробуваннях Model 3 змогли розігнати до 96 км / год за 5.3 секунди, а відмінна керованість гідна спортивного автомобіля.

Бортовим програмним забезпеченням можна управляти за допомогою 15-дюймовою сенсорною панелі, при цьому нові функції з’являються вже через деякий час після покупки електромобіля – знадобиться всього лише оновити програмний комплекс через інтернет. Вартість авто починається від $ 37 990.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Наступною електричною моделлю MINI може стати мотоцикл

MINI відомий своїми компактними та стильними автомобілями, тепер може вийти на ринок двоколісних транспортних засобів.…

30.04.2024

Названо найпопулярніші в Україні б/у авто віком до 5 років

Попит на вживані автомобілі в Україні, як і раніше, вищий, ніж на нові. Але останнім…

30.04.2024

Водіям підказали, які моторні олії краще вибрати для машини з пробігом

За словами експерта більшість сучасних двигунів розраховано на олії типу 0W-20 . Їхня компактна конструкція має вузькі…

30.04.2024

У Європі відбувся офіційний дебют позашляхової версії Nissan X-Trail N-Trek

Nissan розширює лінійку свого популярного кросовера X-Trail у Європі, представляючи нову комплектацію N-Trek , створену…

30.04.2024

Компанія Toyota планує відродження моделі Starlet у вигляді GR-версії

Toyota Gazoo Racing активно займається поповненням свого асортименту і останні новини з Японії говорять про…

30.04.2024

Екс-ведучий Top Gear дав прогноз про майбутнє бензинових та дизельних автомобілів

Багато хто впевнений, що майбутнє на 100% пов'язане з електромобілями і в ньому не залишиться…

30.04.2024