Geely опублікував перші знімки салону нового кросовера KX11

0
1890

Новий повнорозмірний кросовер Geely, відомий під індексом KX11, продовжує обростати новими подробицями. У Китаї ця модель буде продаватися під ім’ям Xingyue L.

Нагадаємо, не так давно стало відомо, що «засвічена» ще в грудні новинка стане найбільшою моделлю не тільки в лінійці Geely , а й серед усіх автомобілів, побудованих на модульній платформі CMA від Geely-Volvo .

Габаритні розміри KX11 виявляться майже такими ж, як у добре знайомого нам Hyundai Santa Fe : 4 770 мм в довжину, 1 895 мм в ширину і 1 689 мм у висоту, а колісна база складе 2 845 мм. В цілому, екстер’єр кросовера вийшов досить агресивним. Плюс до цього KX11 отримає великі колеса діаметром від 18 до 20 дюймів.

Інтер’єр, який показали тільки зараз, знайде власну і поки неповторну особливість у вигляді єдиного глянцевого покриття, що об’єднує під собою всю передню панель – від цифрової комбінації приладів до правих дверей. У своєму оснащенні кросовер буде мати багато преміальних опцій, серед яких в тому числі обробка натуральною шкірою, панорамний дах і камери кругового огляду.

Geely Xingyue L будуть оснащувати 2,0-літровим бензиновим турбомотором, який в залежності від комплектації (або типу приводу) буде видавати 218 і 238 к.с. Інформація про трансмісії поки не підтверджена, але вже зрозуміло, що це буде або класична АКПП, або преселективний «робот».

Прем’єра новинки відбудеться навесні цього року. Дата старту продажів в Китаї та експортні перспективи новинки стануть відомі пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!