Авто

Названо топ-5 найкрутіших поліцейський автомобілів

Share

Мабуть всі знають, що самий незвичайний і дорогий автопарк є у поліції Дубая. У нього входять такі суперкари, як Bugatti Veyron, Porsche 918 Spyder і Lamborghini Aventador. Однак не тільки в ОАЕ співробітники правоохоронних органів пересуваються на дійсно крутих машинах.

Ми вирішили переглянути дані про поліцейські машини всіх країн і вибрати п’ятірку найкрутіших. Так, наприклад, на думку відразу ж приходить позашляховик Ford для американських служителів Закону – Ford Police Interceptor . Після того, як Ford представив поліцейський Interceptor другого покоління на автосалоні в Детройті в 2019 році, автовиробник повідомив про зростання кількості замовлень. Хоча в стандартну комплектацію позашляховика входить гібридна бензиново-електрична силова установка, опціонально доступний 3,0-літровий V6 з подвійним турбонаддувом , що забезпечує 400 к.с.потужності. У першому випадку максимальна швидкість складає «всього» 220 км / год, а в другому – 240 км / ч. Розгін до 100 км / год EcoBoost здійснює за 5,8 секунди проти 7,3 секунд у гібридного варіанту.

Поліцейський «перехоплювач» нового покоління розрахований на удар ззаду зі швидкістю 120 км / год, що є досить частим явищем у поліцейських, і має 17 варіантів забарвлення на додаток до кольорів для спецслужб. Автомобіль оснащений поліпшеним бічним захистом, який дозволяє краще захистити тих, хто знаходиться в кабіні.

Найдивнішою, але від цього не менш крутий, є машина поліцейських з Нідерландів – вони пересуваються на Spyker C8 Spyder . У нього під капотом розташувався 4,2-літровий восьмициліндровий агрегат від Audi, який передає всю потужність на задні колеса через 6-ступінчасту МКПП. Зібраний вручну спортивний автомобіль розвиває потужність 400 к.с. , Максимальну швидкість 300 км / год і може розігнатися до 100 км / год за 4,5 секунди . Правда на службі голландських поліцейських знаходиться всього один такий автомобіль.

А тепер згадаємо про преміальні автомобілі. Як щодо Lexus LC500 для поліції? А такий є. І пересуваються на нього правоохоронні органи Японії, а точніше поліція префектури Тотігі на сході Японії, для яких Nissan GT-R є вже звичною справою на службі держави. Купе Lexus LC500 було пожертвувано для служби в Мобільному транспортному підрозділі. Оновлений чорно-білій колірній схемою і червоними аварійними вогнями, LC500 дуже добре справляється з затриманням злочинців завдяки своєму атмосферному V8 . А завдяки Казуо Накамурі, керівнику компанії Lexus, який подарував розкішне купе, вулиці Тотігі ніколи не будуть колишніми.

А тепер повернемося в ОАЕ, про які ми згадали на самому початку нашого рейтингу. На службі місцевої поліції безліч рідкісних і дорогих суперкарів – так вони і можуть їх собі дозволити, тому що є провідною нафтовидобувною країною. Але чи чули Ви коли-небудь про Lykan HyperSport ? Той самий, який брав участь в зйомках однієї з серій фільму «Форсаж». Цей суперкар вартістю 3,4 млн доларів був придбаний в середині 2015 року, щоб продемонструвати, що в країні є свої високі стандарти для поліцейських машин. Компанія W Motors, заснована в Лівані, випускала лімітований тираж Lykan HyperSportв період з 2013 по 2017 рік. Це було створення ліванських і італійських інженерів. Що стосується продуктивності, то під капотом цього спортивного автомобіля розташувався 3,7-літровий опозитний двигун , доповнений турбонаддувом. Його розробляла відома на весь світ компанія Ruf Automobile. І останнє, але не менш важливе: він видає 740 к.с. потужності і розганяється до 100 км / год за 2,8 секунди.

Ну завершимо наш рейтинг автомобілем з автопарку Австралії. Ні, у них немає свого ексклюзивного бренду, місцева влада не розщедрилися на ексклюзивний суперкар, зібраний вручну. Але ця машина не менш примітна – BMW M5 Competition . Свого часу, а якщо бути точним, то в 2019 році, поліція Вікторії взяла кредит на покупку BMW M5 Competition терміном 12 місяців.

Нагадаємо, що під капотом M5 Competition влаштувався 4,4-літровий V8 з двома турбінами, що працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, яка передає потужність на всі чотири колеса. Цей розкішний спортивний седан потужністю 617 к.с. може зловити будь-якого порушника. Це найшвидша поліцейська машина в відомстві Австралії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024

Mercedes-Benz EQXX проїхав 1010 кілометрів на одній зарядці (відео)

Mercedes-Benz EQXX проїхав із Ер-Ріяду до Дубая на одній зарядці батареї. Mercedes-Benz прозвітував про третій…

05.05.2024

Lamborghini Revuelto отримає тюнінговий обвіс за ціною суперкара Huracan (фото)

Супергібрид Lamborghini Revuelto отримає обважування від DMC за ціною суперкара Huracan. Навесні 2023 року компанія…

05.05.2024

Українці масово позбавляються автомобілів: названо причину

У квітні в Україні на внутрішньому ринку зареєстровано 124,5 тис. перепродажів вживаних легкових автомобілів, що…

05.05.2024

Toyota Boshoku показала концепт «мінівену майбутнього» (фото)

Бренд Boshoku, що належить Toyota, у рамках Пекінського автосалону представив концепт «мінівену майбутнього». Розробка з…

05.05.2024