Авто

Названі найдешевші автомобілі в 2021 році

Share

У багатьох випадках найбільша проблема, з якою стикаються автомобілі в дешевому сегменті ринку, – це наявність старих альтернатив, що пропонують більший комплект, кращий двигун і, часто, більше бажаний значок за ті ж гроші. Знову ж таки, багато людей вважатимуть за краще вкласти свої гроші в явно кращу машину з пробігом в кілька тисяч километрів, але привабливість нової моделі з повною гарантією і фінансовими можливостями, які не завжди доступні для покупців уживаних автомобілів, як і раніше сильна.

Отже, ми оцінили неминущу привабливість дешевої машини, тепер приступимо до справи. Які найдешевші нові автомобілі зараз продаються?

Dacia Sandero – Від 3 826,00 $ до 7 848,00 $

З гордістю рекламуючи свій хетчбек Sandero як найдешевший автомобіль у продажу протягом декілька років, Dacia стала однією з головних історій успіху автомобільного ринку за останній час. Бюджетний бренд Renault зробив собі ім’я, пропонуючи прості автомобілі без надмірностей за неймовірно низькими цінами, і покупці задоволені цим.

Citroen C1 – Від 3 750,00 $ до 11 500,00 $

Citroen C1 є найдоступнішим автомобілем для міста в даний час. Його невеликі розміри дозволяють легко їздити по вузьких міських вулицях, хоча це також означає, що це не найпросторіший міський автомобіль з доступних з точки зору простору для ніг ззаду, ні з точки зору багажного відділення, пропонуючи тільки 196 літрів з піднятими сидіннями.

Kia Picanto – Від 3 555,00 $ до 14 395,00 $

Посівши третє місце в опитуванні Driver Power 2019 року з подальшим підтвердженням звання кращого міського автомобіля 2020 року, власники явно люблять свої Kia Picantos. Легко зрозуміти, чому, так як маленький міський автомобіль пропонує приголомшливу якість їзди і великий список комплектів, який суперечить його невеликим розмірам і низькою ціною покупки.

Renault Twizy – Від 4 800,00 $ до 6 999,00 $

Чи є Renault Twizy автомобілем? Крихітний двомісний електричний чотириколісний автомобіль виглядає як футуристична концепція дизайну автосалону і офіційно класифікується як тяжкий квадрицикл, але для його водіння необхідні повні водійські права. Версія Expression початкового рівня – одна з найдешевших машин у продажу.

Dacia Duster – Від 7 013,00 $ до 15 559,00 $

Позашляхові можливості Dacia Duster не мають собі рівних в цій ціновій категорії, і вам доведеться витратити тисячі доларів, щоб отримати таку ж здатність їздити куди завгодно від іншого нового автомобіля. На дорозі Дастера легко управляти, але він не особливо привабливий або вдосконалений через свою схожість з Nissan Juke Mk1 – щось можна пробачити, з огляду на схильність автомобіля до бездоріжжя. Командна позиція водія і легке рульове управління означають, що Duster також легко маневрувати по місту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024