Авто

Які автомобілі з’являться на українському ринку в 2021 році

Share

На автомобільний ринок України в 2021 хлинуть найсвіжіші новинки. На цей раз розглянемо кросовери – найдинамічніший сегмент.

AutoOboz  розповів, які моделі позашляховиків, кросоверів і інших SUV варто очікувати в 2021 році.

Kia

На світовому ринку Kia заготовила безліч новинок на цей рік. Що добереться до України – поки невідомо. Точно можна сказати, що традиційно улюблений нашими покупцями  Kia Sportage  з’явиться точно, але, швидше за все, в 2022 році. Автомобіль ще не показали світової громадськості, а дорожні випробування передсерійних прототипів тривають.

Є інша цікава новинка – рестайлінговий бюджетний кросовер  Kia Rio X , побудований на базі стандартного седана Rio. Звичайно, на бездоріжжі в цій машині краще не заїжджати, але завдяки збільшеному майже до 20 см кліренсу автомобіль буде відчувати себе впевнено на розбитих міських дорогах. Великовузлове складання моделі налагодять на заводі ЗАЗ в Запоріжжі.

Hyundai

В Україні очікуються поставки найменшого кросовера Hyundai –  Venue . Автомобіль з жвавим дизайном, стильним сучасним інтер’єром і компактними розмірами повинен сподобатися молодим покупцям і сучасним сім’ям, переважно віддають перевагу міське середовище. Відома ціна – від  513 100 грн . Суперники – Peugeot 2008, Opel Crossland і Ford Puma.

Hyundai Tucson  – важливий автомобіль для українців, адже за підсумком 2020 року модель увійшла в десятку найбільш популярних нових машин. Тепер ми готові зустріти кросовер наступної генерації. Тим більше, не дивлячись на неймовірний стрибок в дизайні, ціна зросла незначно – з 678 700 до  707 300 грн .

Ще одна новинка від південнокорейського виробника на нашому ринку – повнорозмірний SUV  Hyundai Palisade . Цікава модель, з якої компанія має намір продемонструвати свій потенціал в преміальному сегменті. У цьому допоможуть брутальний дизайн, якісний сучасний інтер’єр і технологічне оснащення. Взагалі, привезти таку машину в Україну – сміливе рішення. Автомобілі Hyundai у нас користуються попитом, але до дорогих моделей бренду доведеться звикати. Сподіваємося, все вийде. Ціна – від  1 472 500 грн . За розміром і позиціонуванню кросовер нагадує Toyota Highlander, та й цінова категорія приблизно та ж.

Volkswagen

Німецький автовиробник відзначився найбільш компактним кросовером, який деякий час продається в Західній Європі. Тепер VW T-cross , побудований на платформі і агрегатах хетчбека Polo, дістався до України. Мінімальний цінник – 641 208 грн . Трохи дорожче, ніж у тих же Hyundai Venue і Opel Crossland, але вже в базовій комплектації Volkswagen T-cross добре оснащений.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Найдешевший кросовер Nissan скоро оновиться (фото)

Компанія Nissan ввела у свою модельну лінійку кросовер Magnite у 2020-му році. Автомобіль виявився найдоступнішим…

02.05.2024

Компактний кросовер Renault Symbioz 2025 повністю розсекретили

Компанія Renault показала нового представника компактних кросоверів під назвою Symbioz. Ця модель завершує наступ на…

02.05.2024

Cadillac показав новий кросовер Optiq для китайського ринку (фото)

Cadillac представив молодіжний кросовер Optiq "на батарейках". Нова модель дебютувала на автосалоні в Пекіні, і…

02.05.2024

Названо найкращі седани компакт-класу, які коштують своїх грошей

В історії автомобілебудування був час, коли відносно недорогі та розкішні седани сипалися буквально з рогу…

02.05.2024

В мережі показали Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу (фото)

У мережі з'явилися фотографії оновленого Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу, що розкривають деталі рестайлінгу розкішного…

02.05.2024

У суперпікапа RAM TRX таки буде потужний наступник

У суперпікапа RAM TRX все-таки буде сильний наступник. Через тиждень після прем'єри варіанта з форсованим…

02.05.2024