Porsche анонсувала швидку прем’єру таємничої версії моделі 911 GT

0
109

Найближчим часом сімейство Porsche 911 GT поповниться новою версією. Німецький бренд в суботу, 6 лютого, анонсував прем’єру новинки і опублікував тизер.

У німецькій компанії прийдешній автомобіль називають «наймолодшою ​​моделлю сімейства 911 GT». У свою чергу, на затемненому тизерного зображення можна звернути увагу на задню частину машини, яка володіє спортивним виглядом і агресивним антикрилом. 

Про яку саме нову модель йде мова, в Porsche не повідомляють, при цьому протягом всього минулого року німецька марка тестувала різні версії моделі 911, в тому числі GT3 і авто з незвичайним спойлером. При цьому передбачається, що новинкою виявиться не GT3, а GT3 Touring. У той же час не можна повністю виключати, що німці зважаться продемонструвати абсолютно новий автомобіль. 

Що стосується дати прем’єри прийдешньої новинки німецького бренду, то вона повинна дебютувати вже 16 лютого нинішнього року. Нагадаємо, що Porsche 911 є спортивним автомобілем, що випускаються в кузові 2-дверне купе і кабріолет. Відзначимо, що виробництво даної моделі німецької компанії стартувало в 1964 році і триває і в даний час. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!