Електроседан Audi e-tron GT показали на відео перед прем’єрою

0
133

Компанія Audi виклала в Мережі двохвилинний ролик, в якому показала деталі електричного e-tron GT. Автомобіль, серійне складання якого почалася ще пару місяців назад, офіційно представлять 9 лютого 2021-го в форматі онлайн-презентації, а замовлення почнуть приймати відразу після прем’єри.

На відео Audi показала місце народження e-tron GT на самому технологічному підприємстві марки – заводі Böllinger Höfe в німецькому місті Неккарзульмі, на потужностях якого з 2014-го виробляються Audi R8. Збірка машини там налагоджена з початку грудня, і вона стала першою «зеленою» моделлю Audi німецької збірки, так як крос e-tron випускають в Бельгії і Китаї.

Свіжі кадри в черговий раз підтверджують, що серійна версія e-tron GT буде точною копією однойменного концепту, показаного ще в кінці 2018 го. Серед небагатьох відмінностей – більші бічні дзеркала і звичні дверні ручки.

В основу Audi e-tron GT ляже платформа J1 спільної розробки Porsche і Audi . На цьому же «візку» будується електричний Porsche Taycan. Ймовірно, щоб розвести e-tron GT і Taycan в лінійці Volkswagen Group, що стоїть нижче в ієрархії Audi не стануть пропонувати з аналогічним двигуном. Концепт e-tron GT оснащувався 2-ма синхронними електродвигунами сумарною потужністю 590 кінських сил і розганявся з 0 до 100 км / год за 3,5 секунди.

Для Audi e-tron GT також підтверджена «заряджена» RS-версія . За попередньою інформацією, топовий електрокар укомплектують 2-моторною установкою потужністю до 684 кінських сил (830 Нм), і батареєю робочої ємністю 83,7 кіловат-години. Розгін з 0 до 100 км / год займе 3,5 секунди, а запас ходу без підзарядки складе 400 км. Пізніше може з’явитися і 3-моторна версія.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!