Названо 5 подержанных японских автомобилей не старше трех лет

0
88

Японські автомобілі вже давно підкорили серця автолюбителів з усього світу. Кому-то по душі їх інноваційні технології, а кого-то, не на жарт зацікавила неубиваемость і довговічність японців. У будь-якому випадку, чимала кількість обивателів при виборі уживаного автомобіля звертають увагу на японські моделі. Далі в темі ми обговоримо топ-п’ятірку авто не старше трирічного віку з Країни Вранішнього Сонця.

Відкриває рейтинг легендарна Тойота, яка на даний момент піднялася на саму вершину світового автопрому.

1. Toyota Corolla

2018 ий рік ознаменувався поданням оновленої Corolla. В руки автолюбителів машина потрапила з затримкою в кілька місяців і на те були вагомі причини – розробники вносили деякі зміни в конструкцію спеціально для Украины.

Технічні характеристики Королли покращилися, а зовнішність набула більш агресивні риси. Попрацювали і над салоном, запровадивши більш якісні матеріали. Також спеціально для України до 150 мм був збільшений кліренс. Збірка авто і якість запчастин знаходяться на високому рівні, що за підсумком зумовило всенародну любов до машини.

2. Nissan Qashqai

На відміну від Corolla пережила одинадцяту реінкарнацію, Ніссан в 2018-му році представив публіці тільки другу генерацію своєї моделі. Коли в 2018-му падав попит на інші моделі, Qashqai навпаки, сміливо злетів на вершину продажів. Серед авто 3-річної давності Qashqai стабільно утримується в фаворитах.

3. Mitsubishi Outlander

Цей позашляховик, авто в останні роки міцно стоїть на перших позиціях рейтингів продажів машин в Україні. Дуже глибоко інженери пропрацювали безпеку джипа, що не може не привертати увагу великої кількості клієнтів.

4. Subaru Forester

Машина не входить в ранг доступних широким масам, але той хто віддає перевагу Forester – не сумнівається в цьому ні на хвилину. Японське якість ще ніхто не відміняв!

5. Honda CR-V

Дана модель Хонда ще встигає потрапити в рейтинг, з тієї простої причини, що попит на неї в Україні сумнівам не підлягає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!