Бренд Ford представив новий пікап F-150 Raptor

Американська корпорація Ford в середу, 3 лютого, продемонструвала новий пікап F-150 Raptor.

0
113

Що стосується технічного оснащення, то новинка комплектується 3,5-літровим твін-турбо двигуном V6. Продуктивність мотора поки не розкривається, при цьому на торішньої моделі даний агрегат розвивав 450 к.с. 

Оновлений Raptor отримав нову вихлопну систему з чотирма різними режимами звучання – Quiet, Normal, Sport і Baja. У свою чергу, новинка має сім’ю режимами руху. Новий пікап також обзавівся повністю переробленою задньою підвіскою, іншими амортизаторами Fox і масивними 24-дюймовими спіральними пружинами.

Нова модель буде пропонуватися з 35-дюймовими шинами стандартно і 37-дюймовими аналогами опціонально. Як гуми використовується BFGoodrich KO2. Говорячи про дизайн новинки, то хоча модель і отримала інший капот, доопрацьовану лицьову частину і іншу задні двері, вона як і раніше сильно нагадує попередника. Салон оновленого пікапа також майже не змінився, тут з’явилися тільки помаранчеві акценти, обробка з вуглецевого волокна і важіль перемикання передач від Shelby GT500.

Продажі нового F-150 Raptor повинні стартувати вже влітку нинішнього року, при цьому його вартість поки залишається невідомою. Проте, Raptor SuperCrew минає покоління стоїть від 56 440 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!