Оновлений пікап SsangYong Rexton Sports сфотографували на заводі

Фотошпигунам вдалося сфотографувати автомобіль прямо на виході з конвеєра.

0
484

Корейська пікап отримав новий передній бампер з інтегрованою гратами радіатора, яка підкреслює перероблену світлодіодну головну оптику. На фотографії зображена длиннобазная топова версія Rexton Sports Khan, а утилітарні робочі пікапи будуть виглядати простіше.

Пікап Rexton Sports буде оновлено за лекалами моделі Rexton. Очікується, що модель отримає перероблений екстер’єр та сучасний інтер’єр, а ось в технічному плані автомобіль не зміниться. Найімовірніше, це пов’язано з тим, що у терпить збитки фірми SsangYong не було грошей на розробку іншого шасі.

Габарити новинки не сильно відрізнятимуться від дореформеної версії. Довжина актуального Rexton Sports становить 5,1 метра, а подовженого Rexton Sports Khan  – 5,4 метра. Версія Khan оснащена збільшеною на 310 мм вантажною платформою і може бути оснащена ресорною задньою підвіскою замість пружинного.

Rexton Sports отримає під капот доопрацьований 202-сильний 2,2-літровий турбодизель, а ось новий 8-ступінчастий “автомат” на моделі може не з’явитися. Найімовірніше утилітарні пікапи будуть поставлятися з 6-ступінчастою МКП, а  Rexton Sports з 6-ступінчастою АКПП Aisin.

Салон флагманських версій Rexton Sports буде повторювати звичайний Rexton. Інтер’єр прикрасить цифрова приладова панель і мультимедійний комплекс з 9,2-дюймовим екраном. Для базових Rexton Sports доопрацювання інтер’єру обмежаться появою четирёхспіцевого мультируль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!