Експерти назвали найбільш надійні моделі кросоверів

0
1452

Автомобільні експерти склали рейтинг найнадійніших кросоверів з пробігом, які рідко ламаються.

Toyota RAV4

Це один з найбільш надійних кросоверів. Фахівці відзначають практично безсмертні бензинові атмосферні мотори і дуже живучі автоматичні коробки передач, а також надійну підвіску. За статистикою, тільки один з десяти власників звертався в автосервіс з технічними проблемами, більшість з яких мали некритичний характер і досить швидко вирішувалися.

Honda CR-V

Honda CR-V за свою 25-річну історію не раз займав призові місця в різних конкурсах надійності. У свіжому рейтингу німецької “Асоціації технічного нагляду” (TUV) зазначено, що Honda CR-V третього покоління 2006-2012 року випуску – один з найбільш бажаних для покупки уживаних кросоверів. Експерти лише відзначили, що в окремих випадках проблеми власнику може доставити рульове управління, а в іншому автомобіль практично не викликає нарікань.

Audi Q5

Преміальний німецький кросовер потрапив в першу десятку рейтингів TUV Report 2020 автомобілів з пробігом в вікових категоріях 2-3, 4-5, 6-7, а також 8-9 років. Американські фахівці з Consumer Reports поставили Audi Q5 в список найбільш рекомендованих до покупки автомобілів серед преміальних кросоверів.

Mercedes-Benz GLC

В останньому рейтингу TUV Report 2020 кросовер Mercedes-Benz GLC став абсолютним лідером, показавши найменшу кількість поломок серед автомобілів у віці 2-3 років. В середньому лише в 2,17% випадках власники німецьких кросоверів з пробігом більше 50 тис. км були змушені користуватися послугами автосервісу. Серед найбільш поширених проблем фахівці виділяють хіба що сторонні шуми, що виникають при повороті рульового колеса в крайнє положення.

Kia Soul

Kia Soul – маленький кросовер, який успішно продається в багатьох країнах світу. Згідно з дослідженням WhatCar, компактний SUV марки Kia має просто феноменальну надійність – жоден з опитаних власників Soul не повідомив про будь-які серйозні проблеми з автомобілем, що трапилися за останній рік.

У щорічних рейтингах якості американського маркетингового агентства J.D. Power Kia Soul тричі посідав перше місце серед автомобілів свого сегменту. Крім того, південнокорейський кросовер регулярно потрапляє в списки кращих машин для молодих або водіїв.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!