Названі найкращі позашляховики для жінок

Українські жінки все частіше вибирають вибирають позашляховики.

0
406

Позашляховики облюбували не тільки чоловіки, але і представниці прекрасної половини людства. Свідченням цієї теорії є новина про появу брутального суперджипа Rezvani Tank , який перефарбували в ніжно-рожевий колір. Швидше за все, цей грубий позашляховик облюбувала справжнісінька Барбі, яка не тільки зробила його рожевим, але і дуже яскраво прикрасила салон. Надихнувшись цією новиною, ми вирішили також подумати над тим, які позашляховики ідеально підійдуть для автоледі. Справедливості заради, варто відзначити, що сучасні жінки часто не відстають від чоловіків і відмінно розбираються не тільки в дизайні, але і в тому, що знаходиться під капотом у залізній коні. А більш детально про позашляховики на будь-який випадок життя, можете читати в матеріалі.

Mazda CX-5 – не просто «гарненька машинка», хоча саме це відразу впадає в очі. Справа в тому, що японці зуміли зробити цей автомобіль серйозним конкурентом преміум-класу, і ключову роль в цьому зіграли саме колір і дизайн екстер’єру. Але не тільки «смачний» колір робить Мазду жіночим фаворитом – «драйверський» характер автомобіля робить його привабливим для мам, які люблять швидкість. Крім того, Mazda CX-5 ще до своєї появи стала дуже бажаним автомобілем, завдяки заслугам своїх попередників, які чесно заробили бездоганну репутацію на ринку.

Nissan Juke – ідеальний автомобіль для міських доріг, який жінки високо цінують за компактність і маневреність. Крім того, в 2021 році світ побачить Nissan Juke другого покоління, що звучить дуже багатообіцяюче. Приємний бонус полягає в тому, що лінійка фірмових аксесуарів автогіганта дозволить легко і стильно персоналізувати засіб пересування вимогливою автолюбительки.

Range Rover Evoque справедливо пов’язують саме з чоловічим транспортом, але є і мініатюрна версія, яка ідеально підходить для жінок. Закохатися в цю машину можна, як мінімум, через свою зовнішність. Крім того, цей дамський угодник підкорює своєю варіативністю і сучасністю. Range Rover Evoque може похвалитися системою Touch Pro з 10-дюймовим тачскріном для деяких функцій авто. Цей позашляховик свій як на асфальті мегаполісу, так і на абсолютній бездоріжжі, якщо раптом жіноча душа забажає максимального екстриму!

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!