Перший електричний Hummer продадуть на аукціоні

0
190

Як пише видання Carscoops, аукціонний будинок Barrett-Jackson продасть перший серійний екземпляр нового Хаммера, який в 2020 році перетворився в продуктивний електричний пікап.

На аукціоні буде проданий перший серійний зразок електричного пікапа GMC Hummer EV у виконанні Edition 1 . Такий електрокар оснащується тримоторною силовою установкою, яка видає 1000 к.с. Силовий агрегат пікапа дає можливість розганятися з місця до 60 миль в годину (96 км / г) за 3 секунди. Запас ходу автомобіля на одній зарядці досягає 563 кілометрів.

В арсеналі версії Edition 1 числиться повнокероване шасі, пакет під назвою Extreme Off-road (захист днища і 18-дюймові колеса з 35-дюймовими шинами), прозорі знімні панелі даху, 12,3-дюймова «приборка», 13,4-дюймовий дисплей медіасистеми, акустична система Bose на 14 динаміків і система напівавтономного управління SuperCruise . Кузов пікапа має білий колір, а салон оброблений за схемою Lunar Horizon , яка передбачає вставки бронзового відтінку.

У роздрібному продажі модель GMC Hummer EV Edition 1 пропонувалася вартістю 112 тис. 595 доларів за умови депозиту в 100 доларів. Всю партію пікапів в спецсерії розкупили за попереднім замовленням менш ніж за добу. За яку суму планується продати перший серійний екземпляр GMC Hummer EV Edition 1 , поки не повідомляється, дата торгів теж не відома. Всі виручені кошти з аукціону будуть передані на благодійність: зокрема, фонду Stephen Siller Tunnel to Towers , який підтримує ветеранів-інвалідів, а також сім’ї загиблих рятувальників.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!