Авто

У Мережі з’явилися перші зображення нової Skoda Fabia

Share

Минулого тижня в Мережі з’явилися свіжі шпигунські знімки нової Skoda Fabia, завдяки яким дизайнери «Колёса.ру» представили, як буде виглядати авто.

Skoda Fabia вперше була представлена у вересні 1999-го на Франкфуртському автосалоні, ставши заміною для моделі Felicia . Обидві машини досить добре відомі на ринку, на тлі своїх конкурентів вона вже виглядає досить застарілою, проте вже скоро можна очікувати появу абсолютно нового авто, виконаного в актуальному стилі Skoda . Може здатися, що спереду Fabia буде ідентична нової моделі Scala, Однак насправді радіаторна решітка має іншу форму, так само як і фари.

Зафіксовані фотошпигунами тестові екземпляри поки мають масивні накладки на боковинах, які приховують форму, але можна припустити, що Fabia отримає таку ж виштамповку уздовж кузова над дверними ручками, як і інші новинки Skoda . Форма бічного скління сходи з нинішнім хетчбеком, проте вигин підвіконної лінії зроблять більш плавним. У задній частині авто з’являться нові світлодіодні ліхтарі, частково заходять на кришку багажника. Подібно Fabia 2-го і 3-го поколінь, новий хетчбек напевно отримає опцію контрастною обробки даху – саме такий варіант зображений на рендерах.

Fabia 4-го покоління буде зібрана на платформі MQB A0 , яку також використовує Scala і Volkswagen Polo . Достовірної інформації про моторну лінійці поки немає, проте можна очікувати широкий вибір малолітрових турбированних бензинових двигунів, якими оснащуються також інші моделі В-класу концерну Volkswagen . Подібно нинішньої моделі, нова Fabia буде представлена не тільки як хетчбек, але і у вигляді універсалу.

Прем’єра Skoda Fabia 4-го покоління відбудеться протягом 2021-го року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Skoda Fabia

Останні записи

Кабінет Міністрів оновив правила торгівлі вживаними автомобілями

Оприлюднені зміни стосуються лише суб’єктів господарювання. Для приватних осіб поки що змін не передбачається. Підготовлено…

01.05.2024

Розкрито 10 автомобілів, які мають великі проблеми з ЛКПП

Фарбування автомобіля - трудомісткий процес, так що коштує воно зовсім недешево. Машин, що мають по-справжньому…

01.05.2024

Hyundai оновив свій компактний кросовер Bayon

Через 4 роки після появи у продажу компанія Hyundai провела плановий рестайлінг свого компактного кросовера…

01.05.2024

Відбулася офіційна прем’єра гібридного Mercedes-AMG E53

Mercedes-AMG представив нову модель E53, яка не тільки перевершує за потужністю попередню версію E63, але…

01.05.2024

Tesla додала Cybertruck позашляховий пакет із імітацією блокувань міжколісних диференціалів

Tesla оголосила про створення для пікапа Cybertruck пакета оновлень, які повинні підвищити його функціональність за…

01.05.2024

Hennessey анонсувала пакет покращень для Toyota Tundra TRD Off-Road

Техаська компанія Hennessey Performance Engineering представила новий пакет покращень для Toyota Tundra TRD Off - Road, пропонуючи власникам цього пікапа можливість значно…

01.05.2024