Названо Топ-10 найдорожчих в обслуговуванні автомобілі

0
1240

Ми відібрали кілька автомобілів різних класів, дійсно недорогих в обслуговуванні, а в якості відправної точки використовували дані ADAC. Вартість обслуговування можна розрахувати на багатьох сайтах в інтернеті, але ADAC є надійним джерелом.

Цей автомобільний клуб, найбільший в Європі, щорічно складає список моделей з найбільш низькими витратами. Розрахунки припускають річний пробіг в 15 000 км; в рахунок включаються потенційні витрати на заправку палива і масла, заміну шин та інших швидко зношуються компонентів, техогляди, страхування відповідальності та поточний податок на транспорт.

Крім іншого, ми взяли до уваги думку автомобілістів, незалежних оцінювачів та персоналу, що обслуговує транспортні засоби. Вартість деяких пунктів витратного списку може варіюватися, але, проконсультувавшись у автосервісах і поговоривши з місцевими автолюбителями, ви отримаєте приблизне уявлення про масштаб майбутніх витрат.

Більшість машин надійні і довговічні. Серед їх головних достоїнств – простота, доступна ціна і здатність протистояти суворим дорожніх умов. Однак проблеми з якістю часто зводять нанівець всі переваги.

За якістю вони отримують 3-4 бали з 10 в порівнянні з продуктами американських (5 з 10), корейських (6), французьких (8), японських (9) і німецьких (10) виробників. Але в обслуговуванні ті ж Лади гранично недорогі, а тому по праву займає лідируючу позицію в нашому списку переможців. Серед інших міських машин, «з’їдають», як правило, менше 2 000 доларів на рік з поправкою на довгострокове володіння:

  1. Toyota Prius, Yaris, Aygo, Corolla і Camry.
  2. Renault (Dacia) Logan і Sandero.
  3. Citroen C1.
  4. Hyundai Solaris.
  5. Volkswagen Polo і Up.
  6. Nissan Almera, X-Trail і Qashqai.
  7. Opel Astra.
  8. Kia Rio, Soul і Optima.
  9. Daewoo Nexia.
  10. Skoda Rapid і Kodiaq.
  11. Honda Jazz.
  12. Chevrolet Spark і Aveo.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!