Hyundai анонсував найдоступніший кросовер Bayon

0
66

Корейський автовиробник поширив чергову порцію тизерних зображень нового компактного кросовера Hyundai Bayon. Продажі моделі, яка претендує на звання самого доступного кросовера в європейській гамі марки, почнуться в першій половині поточного року.

Hyundai Bayon , названий на честь французького міста Байонна, стане останньою моделлю Hyundai , виконаною в стилі «Почуттєвою спортивності» (Sensuous Sportiness). Кросовер отримає роздільну головну оптику, як у моделі Kona, і широку решітку радіатора. Задня частина кузова буде виділятися «стрілками» ліхтарів, рознесеними як найдалі один від одного, і зв’язує їх тонкою смугою.

Передбачається, що в лінійку моторів Hyundai Bayon увійдуть агрегати від хетчбека i20 – 1,2-літровиф «атмосферник» MPI потужністю 84 к.с. і 100-сильна «турботройка» T-GDI об’ємом 1,0 літра.

Очікується, що Hyundai Bayon на європейському ринку складе конкуренцію Toyota Yaris Cross і Ford Puma . Новинка з’явиться на ринку в першій половині 2021 року. Цінник поки не розсекречено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!