Авто

Названо 10 надійних китайських кросоверів (фото)

Share

Ставлення до китайських автомобілями в останні десятиліття серйозно змінилося. Піднебесна сьогодні може запропонувати найрізноманітніші і досить цікаві моделі. Найбільшою популярністю у наших громадян вже традиційно користуються кросовери. Змагатися з корейськими постачальниками Китай поки не в змозі, однак попит на автомобілі з КНР постійно зростає. Так які ж кросовери експерти вважають найкращими і найбільш затребуваними?

1. Changan CS75

Флагманський кросовер, який отримав останнє оновлення в 2020 році. Привід у автомобіля – повний. Трансмісія – шестидіапазонний автомат.

2. Chery Tiggo 8

Ще один новачок китайського автопрому, який з’явився на вітчизняному ринку на початку 2020 року. Автомобіль поставляється в країні з 2-літровим 170-сильним мотором. Комплектується транспортний засіб переднім приводом і варіатором CVT9.

3. Geely Emgrand X7

Даний автомобіль пережив планове оновлення на початку минулого року. Машина продається з 1.8-літровим двигуном, що працює з «механікою» і з 2-літровим двигуном, що працює з «автоматом».

4. Haval H6

Офіційно Haval H6 вже пішов з ринку через те, що на підході очікується нове покоління автомобіля. Однак, в сервісах залишилися деякі запаси кросовера, а тому їх продовжують продавати. А найголовніше – Н6 користується пристойним попитом.

5. Changan CS35 Plus

Дане чудо китайського автопрому поставляється на ринок з безальтернативним 128-сильним атмосферним силовим агрегатом і переднім приводом. При цьому коробка передач може бути автоматичною або механічною.

6. Haval F7x

Знайти можна з одним з двох двигунів: 2-літрової 190-сильною «четвіркою» і 1.5-літрової 150-сильною «четвіркою».

7. Geely Coolray

Автомобіль з турбомотором на 1.5-літра з віддачею 150 кінських сил в найбільш скромній збірці коштує 400 тис гривень.

8. Chery Tiggo 4

Бюджетний кросовер з Китаю, який зайвих рекомендацій не потребує. А ще один з небагатьох кросоверів, який має аж три опції установки двигуна: 1.5-літровий “атмосферник” на 113 к.с, 1.5-літровий турбомотор на 147 к.с і 2-літровий двигун на 122 к.с. Гранична вартість Chery Tiggo 4 становить 1.35 млн рублів. За минулі місяці 2020 роки машина реалізували на первинному ринку 4 014 раз.

9. Haval F7

Перша комплектується 1.5-літровим двигуном на 150 к.с. Друга комплектується 2-літровим двигуном на 190 кінських сил. Привід – повний.

10. Geely Atlas

Очолює рейтинг китайських кросоверів Geely Atlas. Машина має три опції комплектації, які відрізняються в першу чергу двигунами: 1.8, 2.0, 2.4 літра. Залежно від комплектації цінник на авто може сильно змінюватися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Опубліковано фото загадкової версії Dacia

Новий бюджетний кросовер Dacia Duster третього покоління вже повністю розсекретили офіційно та показали на фото, більше…

11.05.2024

Найгірші кросовери з пробігом: рейтинг

Популярність кросоверів стрімко зростає, а отже, питання вибору правильного транспортного засобу стає дедалі актуальнішим, адже…

11.05.2024

Названо небезпечні предмети, які не слід залишати в автомобілі влітку

З настанням спекотної погоди водії стикаються з новими проблемами, пов'язаними зі зберіганням речей в автомобілі.…

11.05.2024

Водіям розкрили правду про водіння на автомобілі з майже порожнім баком

Багато українських водіїв мають звичку їздити на своїх автомобілях, доки не загориться індикатор низького рівня…

11.05.2024

Електричний BMW iX 2026 року отримає фальшрадіаторні грати з підсвічуванням

Майбутня оновлена ​​версія електричного кросовера 2026 модельного року також отримає покращену технологію акумуляторів, щоб збільшити…

11.05.2024

В Україні можуть почати збирати бронемашини Roshel

Канадський виробник бронемашин Roshel планує розгорнути виробництво бронетехніки на території України. Про це заявив генеральний…

11.05.2024