Названо 10 надійних китайських кросоверів (фото)

0
569

Ставлення до китайських автомобілями в останні десятиліття серйозно змінилося. Піднебесна сьогодні може запропонувати найрізноманітніші і досить цікаві моделі. Найбільшою популярністю у наших громадян вже традиційно користуються кросовери. Змагатися з корейськими постачальниками Китай поки не в змозі, однак попит на автомобілі з КНР постійно зростає. Так які ж кросовери експерти вважають найкращими і найбільш затребуваними?

1. Changan CS75

Флагманський кросовер, який отримав останнє оновлення в 2020 році. Привід у автомобіля – повний. Трансмісія – шестидіапазонний автомат.

2. Chery Tiggo 8

Ще один новачок китайського автопрому, який з’явився на вітчизняному ринку на початку 2020 року. Автомобіль поставляється в країні з 2-літровим 170-сильним мотором. Комплектується транспортний засіб переднім приводом і варіатором CVT9.

3. Geely Emgrand X7

Даний автомобіль пережив планове оновлення на початку минулого року. Машина продається з 1.8-літровим двигуном, що працює з «механікою» і з 2-літровим двигуном, що працює з «автоматом».

4. Haval H6

Офіційно Haval H6 вже пішов з ринку через те, що на підході очікується нове покоління автомобіля. Однак, в сервісах залишилися деякі запаси кросовера, а тому їх продовжують продавати. А найголовніше – Н6 користується пристойним попитом.

5. Changan CS35 Plus

Дане чудо китайського автопрому поставляється на ринок з безальтернативним 128-сильним атмосферним силовим агрегатом і переднім приводом. При цьому коробка передач може бути автоматичною або механічною.

6. Haval F7x

Знайти можна з одним з двох двигунів: 2-літрової 190-сильною «четвіркою» і 1.5-літрової 150-сильною «четвіркою».

7. Geely Coolray

Автомобіль з турбомотором на 1.5-літра з віддачею 150 кінських сил в найбільш скромній збірці коштує 400 тис гривень.

8. Chery Tiggo 4

Бюджетний кросовер з Китаю, який зайвих рекомендацій не потребує. А ще один з небагатьох кросоверів, який має аж три опції установки двигуна: 1.5-літровий “атмосферник” на 113 к.с, 1.5-літровий турбомотор на 147 к.с і 2-літровий двигун на 122 к.с. Гранична вартість Chery Tiggo 4 становить 1.35 млн рублів. За минулі місяці 2020 роки машина реалізували на первинному ринку 4 014 раз.

9. Haval F7

Перша комплектується 1.5-літровим двигуном на 150 к.с. Друга комплектується 2-літровим двигуном на 190 кінських сил. Привід – повний.

10. Geely Atlas

Очолює рейтинг китайських кросоверів Geely Atlas. Машина має три опції комплектації, які відрізняються в першу чергу двигунами: 1.8, 2.0, 2.4 літра. Залежно від комплектації цінник на авто може сильно змінюватися.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!