Авто

Названо 3 надійних китайських кросовери (фото)

Share

Незважаючи на пандемію коронавірусу, яка серйозно підкосила автомобільну індустрію, автовиробники продовжують радувати покупців новими моделями. Ми вивчили авторинок і виділила найбільш цікаві кросовери китайських брендів, які привезли до нас у 2020 році. Ціни на всі моделі вказані без урахування знижок і спеціальних пропозицій.

GAC GS5

Продажі кросовера GAC GS5 почалися зовсім недавно, і модель є найгарячішою новинкою китайської компанії на ринку. Автомобіль має стильну, але при цьому стриману зовнішність, яка здатна заманити навіть вкрай вимогливих покупців.

Кросовер буде доступний з безальтернативним 1,5-літровим двигуном потужністю 137 к.с. Варто також відзначити, що автомобіль можна експлуатувати навіть на 92-му бензині, а заявлена ​​витрата палива на 100 кілометрів шляху складає всього 7,5 літра.

Автомобіль пропонується в комплектаціях Comfort , Elite , Luxe і Premuim.

Haval H5

Компанія Haval в 2020 році порадувала любителів рамних позашляховиків, адже на вітчизняному ринку з’явилася модель H5 . Позашляховик стане відмінним вибором для любителів активного відпочинку і заміських поїздок, адже у всіх комплектаціях модель оснащена системою повного приводу.

Новий Haval H5 пропонується на з 2,0-літровий чотирициліндровий турбомоторами з віддачею 150 або 177 к.с. Роль трансмісії виконує безальтернативна 6-ступінчаста МКПП. Автомобіль має в своєму розпорядженні системи допомоги водієві на бездоріжжі. Серед останніх система курсової стабілізації (ESP), антиблокувальна система (ABS), система допомоги при старті на підйомі (ННС) і при спуску зі схилу (HDC).

Базовою версією є модифікація Comfort , в оснащенні якої є клімат-контроль, бортовий комп’ютер, допоміжний інформаційний дисплей, який включає альтиметр, барометр, компас, кут нахилу.

Geely Coolray

Замикає список стильний Geely Coolray. Автомобіль відмінно підійде для міської експлуатації, адже він має вибагливі зовнішність і комфортабельний салон. Сучасний 1,5-літровий 150-сильний двигун в поєднанні з 7-ступінчастою роботизованою трансмісією може здивувати скромним витратою в 6,4 літра на 100 кілометрів шляху. Також як в GAC GS5 , двигун Coolray здатний перетравлювати навіть 92-й бензин.

Кросовер Geely Coolray пропонується покупцям в 4 модифікаціях: Comfort , Luxury , Flagship і Flagship sport.

Версія Flagship sport має розширений список оснащення, який включає систему безключового доступу та дистанційного запуску двигуна, обігріву всіх крісел, форсунок омивача, функцію контролю «сліпих» зон, круїз-контроль і однозонну кліматичну установку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024