Авто

Найбільш ненадійні автомобілі 2020 року, які розчарували водіїв

Share
Фахівці автомобільного ринку із завидною регулярністю і постійністю складають всілякі рейтинги. У тому числі присвячені найбільш якісним або, навпаки, неякісним автомобілям. Останнє особливо актуально, так як від частоти поломок автомобіля безпосередньо залежить навантаження на гаманець чесного автомобіліста. Так які ж авто на думку експертів гідний увійти в антирейтинг минає?
Фахівці, що займаються складанням автомобільних рейтингів першими, хто погодиться зі такою тезою: при належний догляд, своєчасне технічне обслуговування та адекватної манери їзди абсолютно будь-який автомобіль може прослужити вірою і правдою не один рік за зовсім вже рідкісним, колекційним винятком. Проте, все не так ідеально, як хотілося б і статистика страхових компаній і ремонтних сервісів говорить сама за себе: кожен рік якісь машини показують себе краще, а якісь гірше.
Ще в 1903 році в Німеччині була створена організація автомобілістів ADAC, яка крім іншого займається вивченням якості автомобілів і юридичною допомогою водіям. На сьогоднішній день дана структура є найбільшою в своєму роді у всій Європі і однією з найбільш авторитетних. Щороку тамтешні фахівці проводять найповніший моніторинг автомобілів.
З якоїсь злої іронії для німців найгірше себе на ринку показав саме німецький Smart ForTwo . У автомобіля є істотні проблеми з міцністю і надійністю приводу ГРМ. Автомобілі від 2017 року мають проблеми зі свічками та акумуляторами. Також, як і моделі 2012-2013 років.
Чи не найкращим чином в 2020 році себе проявив і популярний у багатьох країнах, в тому числі і в Україні Fiat 500 . Найчастіше автомобілісти стикаються з проблемами в області АКБ, у машини барахлить трансмісія і система охолодження.
Третю позицію поділили автомобілі Hyundai i20 і Opel Meriva . В першу чергу у цих машин все та ж серйозна проблема з акумуляторними батареями. У i20 також є значні проблеми з системою запалювання, впевнені в ADAC. У той же час Meriva не може похвалитися якісною роботою системи охолодження і роботою водяної помпи.
Особливо актуально для України і те, що в рейтинг потрапили такі затребувані на вітчизняному ринку моделі, як Peugeot 308 і Kia Ceed . Автомобілі поділили між собою четверту позицію. В ADAC заявляють про те, що обидві моделі однаково страждають від недуг каталізатора, стартера, АКБ, свічок запалювання, датчика зчеплення і проблеми з паливним насосом.
Закрив п’ятірку антилідерів такий популярний автомобіль, як Nissan Qashqai . В першу чергу здобули несхвалення німецьких фахівців машини випуску 2010-2017 років. Правда біда у знаменитих японців всього одна і властива багатьом іншим машина з опублікованого рейтингу – це акумулятор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Geely розповіла про найбільш незвичайну опцію кросовера Starship

Прототип побудований на новій платформі GEA (Geely Electric Architecture) та оснащений технологіями «цифрового» шасі, а…

27.04.2024

Volkswagen готує масові скорочення і готовий виплатити до 450 тисяч євро вихідної допомоги

Компанія Volkswagen розглядає скорочення персоналу як один із способів знизити витрати. До 2026 року планують…

27.04.2024

В Україні готують нові правила для вживаних авто: що зміниться

В Україні влада планує змінити правила продажу вживаних транспортних засобів для збільшення надходжень до державного…

27.04.2024

Маленький “Гелендваген”: в Україні продають Suzuki Jimny з тюнінгом у стилі Brabus

Подовжений Suzuki Jimny перетворили на зменшену копію Mercedes G-Class Brabus. Позашляховик кардинально змінився зовні та…

27.04.2024

Компанія Ferrari заробляє на кожній своїй машині у 17 разів більше, ніж Mercedes-Benz

У 2023 році компанія Ferrari заробила на кожній проданій машині 118 тисяч євро, показавши найкращий…

27.04.2024

Kia готує новий недорогий кросовер Sportage

Недорогий кросовер Kia Sportage, який має високий попит у всьому світі і суперничає з Toyota…

27.04.2024