Названо 5 якісних авто на б/у ринку

0
3388

Багато з нас при покупці автомобіля з вторинного ринку завжди підбирають собі автомобілі досить шаблонно. В основному у людей всього два-три варіант для пошуку автомобіля в своєму бюджеті, але через це вони можуть пропускати досить велика кількість інших конкурентів в цій же ціні, які будуть нічим не хочу, а в якихось моментах навіть краще. Але що-ж тоді забувають багато і чому ці машини обділені увагою? Сьогодні ми покажемо вам п’ять таких автомобілів, які чомусь багато обділяють увагою або взагалі забувають, хоча ці автомобілі дійсно дуже надійні і найголовніше доступні. Тож почнемо!

Peugeot 301

І почнемо з француза, перше покоління вироблялося з 2013 по 2017 рік. Незважаючи на свій невеликий термін виробництва, автомобіль відносно непогано розкуповували. Дана модель свого часу була конкурентам Solaris і Rio.

Досить цікавий і незвичайний дизайн з цікавим інтер’єром і щодо багатим оснащенням. Ми навіть можемо сказати більше. За оснащення і безпеки француз був на голову вище корейців. Ну і звичайно ж найбільше він привертає наявністю дизельного мотора. Він по місту споживає не більше 4.0-4.5 літрів солярки на сто кілометрів шляху, а по трасі і зовсім все 3-3.5 літра. Це фантастика!

Fiat Bravo

Наступним йде італієць, який чомусь не зайшов нашому населенню в свій час. Марка спочатку так сказати була провальною. Тому-то коли вона з’явилася на нашому ринку, у нас вже у всю стали популярні седани, а хетчбеки стали нікому не потрібні. За дизайном та інтер’єром автомобіля навіть відразу не скажеш, що автомобіль проводився більше 10 років тому.

Під капотом 1.4 літровий мотор на 120 або 150 коней з чудовою динамікою, керованістю і найголовніше – дуже економічний. Найкраще купувати авто на механічній коробці передач, так як “робот” дуже довго думає. Так само одна з найголовніших проблем даної моделі – кузов, який не призначений для наших доріг і клімату і тому досить швидко починає іржавіти, але якщо відразу ж і правильно обробляти його, то проблем не буде.

ACURA MDX

Тут вже виявляється американський і преміальний автомобіль, який створювався інженерами, а не маркетологами. Компанія Acura походу взагалі не вміє продавати свої машини в інших країнах, так як вони вперше вирішили почати свої продажі ще в 2014 році, коли в нашій країні була криза. Зрозуміло, що в такій ситуації ніхто не був років віддавати великі гроші в такий момент.

Але ось перше покоління, яке не продавалося для нашого ринку було дуже навіть вдалим і він до цього дня користується непоганим попитом на вторинному ринку. 3.5 літра і 240 коней під капотом, підрулюють підвіски, система повного приводу SH-AWD, класична автоматична коробка передач. Та й витрата для такого автомобіля зовсім невеликий. По місту їсть не більше 14 літрів на сто кілометрів шляху. Всі силові агрегати дуже надійні і спокійно їздять по 400-500-600 т.км. в і відчувають себе ще дуже навіть непогано.

Nissan Tiida

Японець, який практично відразу ж не сподобався багатьом, коли вперше з’явився на ринку. Перше покоління автомобіля продавалося з 2007 по кінець 2014 року. Автомобіль пропонувався в кузові седан і хетчбек. Звичайно ми погодимося, що автомобіль має досить специфічний і незвичайний дизайн для нашого ринку, а й з ним можна жити. У нас продаються ще більш дивні моделі, які виявилися більш популярними, ніж цей японець.

Але найголовніша фішка даної моделі – це її надійність, яка за весь термін експлуатації вас ніколи не підведе. Автомобіль практично не ламається і не доставляє проблем своєму власнику. Звичайно при правильному і своєчасному обслуговуванні. Дана модель найбільше підійде для людей, які не люблять активну і швидку їзду. Тоді автомобіль спокійно зможе проїхати близько 300-330 тисяч кілометрів.

Renault Fluence

Ну і під кінець ми вирішили поставити щодо недооцінений седан від Renault, який на нашому ринку користувався не особливо великою популярністю. Звичайно версія, яка вироблялося до 2013 року було досить специфічною. Після рестайлінгу в середині 2012 року автомобіль заграв новими фарбами і його популярність мінімально зросла.

Звичайно по дизайну і інтер’єру автомобіль особливо сильно не виділяється, але ось просторим салоном і великими габаритами точно буде краще багатьох інших у своїй ціні. Багато чого у цій моделі дісталося від всіма улюбленого Логана, так що з надійністю тут все дуже навіть непогано. Звичайно динаміки тут немає і ніколи не було і навіть 2.0 літровий мотор вам не дасть купу цікавих емоцій. Цей автомобіль підійде для тих, хто буде готовий їздити з комфортом і в спокійному режимі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!