KIA представить п’ять нових автомобілів у 2021 році

0
1695

Як повідомляло видання 32cars.ru раніше, Kia збирається представити оновлений логотип в найближчі дні. Оновлення емблеми також обов’язково буде супроводжуватися новим слоганом бренду, який переходить від «Сила дивувати» до «Руху, який надихає». Новий слоган був поданий в Корейську інформаційну службу з прав інтелектуальної власності (KIPRIS) в кінці 2020 року.

Але, схоже, що рух всередині компанії не обмежується одним лише брендування. За даними зарубіжних ЗМІ, південнокорейський автовиробник збирається представити п’ять нових автомобілів для американського ринку. Передбачається, що ці п’ять автомобілів є якими новими, або значно переробленими моделями. Три з п’яти попередньо вже можна назвати.

Як підтверджувалося раніше, плагін-гібридна версія Kia Sorento 2021 року сягне берегів США в кінці 2021 року, але це не буде найбільшим відкриттям. Не варто забувати, що Kia працює над новим Sportage і над новим Niro. Крім того, за межами Сполучених Штатів дебютував новий мінівен Carnival / Sedona.

Нові автомобілі Kia також будуть поставлятися вже зміненим керівним складом Kia Motors America, про що було оголошено в минулому місяці. Пропрацювавши понад три роки в якості віце-президента з продажів, Білл Пеффер просувається по кар’єрних сходах в якості нового операційного директора та виконавчого віце-президента. Рассел вейджер, який приєднався до Kia Motors America в липні 2019 року, буде призначений віце-президентом з маркетингу та підпорядковуватиметься Пефферу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!