Volkswagen представить кросовер дешевший за Hyundai Creta

0
1149

Стало відомо, що німецький автовиробник презентував свій перший офіційний відео-тизер нового позашляховика Taigun, який буде дешевший Hyundai Creta.

Даний кросовер створювався спеціально для ринку Індії, а його вартість, як передбачається, складе близько 400 тис гривень. Відповідно до опублікованого відео, серійний крос майже повністю «копіює» прототип, який був представлений в лютому на Auto Expo 2020.

Taigun отримав велику головну оптику зі світлодіодним начинкою і оригінальну зауженную решітку радіатора, всередині якої знаходяться згинаються смуги.

Крім того, у вигляді моделі привертає увагу оригінальний передній бампер, в який інтегрований великий повітрозабірник. За словами представників компанії, в оснащення Taigun будуть використані два агрегати.

Так, базовим буде турбований 1,0-літровий двигун потужністю 110 к.с., а для більш дорогих модифікацій передбачений наддувний ДВЗ на 1,5 літра, з віддачею 150 к.с.

Перший двигун поєднується з «механікою», яка доповнюється гидротрансформатором, а 1,5-літровий працює разом з 7-діапазонним «роботом».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!