Hyundai Ioniq 5 отримає камери замість дзеркал

Після того, як ми поділилися виключно технічними характеристиками електрокара Hyundai Ioniq 5, сьогодні у нас є нові шпигунські фотографії, на яких прототип Ioniq 5 був відображений на парковці в Південній Кореї з серійними дзеркалами і сонячним дахом.

0
170

Як раніше писали фахівці, новий Ioniq 5 First Edition отримає двомоторнe компоновку і максимальну потужність 313 к.с. При повній зарядці максимальний запас ходу складає 450 км при використанні акумулятора ємністю 58 кВт / год. Забронювати спеціальне видання корейської моделі можна було 18 грудня по 31 січня.

До 2 лютого Hyundai дозволить вибрати колір, після чого у покупців буде час до 16 лютого оформити замовлення. Транспортні засоби прибудуть покупцям до червня / липня 2021 року. Початковий внесок становить 1000 євро. Ioniq 5 буде побудований з використанням недавно анонсованої модульної платформи електромобілів Hyundai Motor Group або E-GMP.

Загальна довжина IONIC 5 становить 4630 мм, а колісна база – 3000 мм. Бічні дзеркала заднього виду з камерами будуть доступні в якості опції.

Південнокорейський автовиробник Hyundai опублікував короткий відео тизер свого нового електрокара Ioniq 5. Разом компанія поділилася приблизно датою його презентації, яка відбудеться на початку 2021 року. Що цікаво, сам електромобіль в тізері не показують – замість нього нам демонструють індикатор заряду батареї і три точки, що символізують зарядний роз’єм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!