Спецверсію BMW M5 CS показали на відео

0
91

Компанія BMW на своїй сторінці в Facebook опублікувала перший тизерний відеоролик про нову екстремальну спецверсію BMW M5 CS. Також була розкрита деяка інформація про моделі.

Так, стало відомо, що автомобіль отримає 635-сильний бензиновим двигуном, проти 625-сильного мотора у виконанні Competition. Крім того, Маркус Флаш заявив, що маса M5 CS буде на 70 кілограмів менше, ніж Competition . Відповідно, це має дати новинці деякий приріст в динаміці в порівнянні зі звичайними M5 , найшвидшою з яких (M5 Competition) потрібно на прискорення з местадо 100 км / г 3,3 секунди.

Якщо вірити інсайдерській інформації, то мотор буде працювати в парі з системою повного приводу і 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Однак офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Також в тизерному відеоролику показали і деякі відмінності M5 CS в дизайні екстер’єру. Так, суперседан отримає ДВЗ жовтого кольору, оригінальну окантовку решітки радіатора бронзового відтінку, особливі колісні диски і розроблену спеціально для M5 CS карбон-керамічні гальма з червоними супортами.

Флаш додав, що седан отримає чотири повноцінних посадкових місця, при цьому в інтер’єрі BMW M5 CS застосують дебютували разом з M3 / M4 спортивні “ковші” на карбоновому каркасі.

За попередніми даними, прем’єра спортивного седана має відбутися на самому початку 2021 року. Ціни поки не названі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!