Новий Toyota Corolla Cross продовжує ставити рекорди продажів

0
369

Новий кросовер Toyota Corolla Cross з Японії продовжує ставити рекорди продажів. Машина стала бестселером відразу на декількох ринках. Нагадаємо, що продажі авто стартували в кінці липня на авторинку Таїланду. За підсумками листопада на території цієї країни продажі склали 2,5 тис. примірників. Якби не висока початкова ціна в 1 млн гривень, цей показник міг би бути ще істотнішим.

Трохи пізніше Toyota Corolla Cross вийшла на ринок Тайваню, де в листопаді розійшлася тиражем в 3,5 тис. шт. Це дозволило моделі випередити своїх основних конкурентів. Нагадаємо, що в якості платформи інженери Toyota вибрали TNGA-C, яка лежить в основі останнього покоління седана Corolla.

Кросовер вийшов досить компактним – 4460х1825х1620 мм. При цьому в салоні досить просторо – колісна база становить 2 640 мм. У базі Toyota Corolla Cross оснащується 1,8-літровим мотором з потужністю 140 к.с.

Дорожчій версії покладається гібридний мотор, що складається з 98-сильного «атмосферника» і електродвигуна з потужністю 72 к.с. У тандемі з моторами на безальтернативній основі працюють варіатор і система переднього приводу. З оснащення виділимо інтелектуальний круїз-контроль, систему запобігання зіткнень і сучасний мультимедійний комплекс.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!