У мережі з’явилися знімки нового кроссовера Geely

0
629

Geely розширює лінійку моделей на архітектурі CMA (Compact Modular Architecture), яка розроблена спільно з Volvo. Ця платформа лежить в основі Tugella (на ринку Китаю продається під назвою XingYue) і Preface, але вже незабаром на ній побудують середньорозмірний крос, відомий під заводським індексом KX11.

KX11 показали на офіційних знімках, на яких зображено закамуфльований передсерійний прототип. Що ж стосується «товарної» версії, то, як очікується, її прем’єра відбудеться в квітні наступного року на автосалоні в Шанхаї.

Деякі подробиці про  KX11 вже є: машина буде побудована в тому ж стилі, що і  Preface , а в моторну гамму може увійти бензинова 2,0-літрова «турбочетверка» потужністю 190 кінських сил в парі з 7-швидкісним “роботом”. Привід – передній. Не виключається і поява підключається гібридної модифікації.

За попередньою інформацією, довжина KX11  – 4810 міліметрів (мм), а відстань між колесами – 2805 мм. Таким чином, автомобіль поступається за габаритами більшому HaoYue , він же Okavango на деяких авторинках, довжина і колісна база якого рівні 4835 і 2815 мм відповідно.

Про перспективи появи серійного KX11 за межами ринку Китаю, в тому числі і в Україні, поки не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!