Ford представив свій оновлений кросовер

Рестайлінговий Ford Edge Plus з'явиться на ринку Китаю.

0
704

Нагадаємо, що на китайському ринку представлена подовжена версія кросовера Ford Edge , яка отримала приставку Plus . Довжина такого автомобіля складає 4878 мм, а опціонально можна замовити третій ряд сидінь. Тепер же виробник випустив оновлену версію Ford Edge Plus з модернізованим салоном.

Так, в інтер’єрі модернізованого Edge Plus перед водієм з’явився плоский щиток, який має два великих дисплея без козирка. Лівий екран – це приладова панель, а правий – медіасистеми. Загальна діагональ щитка досягає 21 дюйм. На центральній консолі автомобіля залишили тільки дві рукоятки і «гарячі» сенсорні клавіші.

У зовнішньому дизайні нового Ford Edge Plus з’явився інший передній бампер, а також збільшена в розмірах решітка радіатора, яка візуально тепер об’єднана з фарами. А для «оспортівленной» версії ST-Line додали інший візерунок решітки радіатора, чорний декор і модернізований задній бампер.

В оснащенні оновленого Ford Edge Plus буде знаходитися тільки 2,0-літровий турбо-агрегат EcoBoost , який видає 245 к.с. і 390 Нм крутного моменту. У парі з силовим агрегатом буде працювати 8-швидкісний «автомат», а також передній або повний привід. Новинка вже з’явилася на китайському ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!