Названо найекономічніші кросовери в Україні

При нинішніх цінах на бензин невелика витрата палива є перевагою. Якщо раніше уявити собі невисоку витрату палива у кросоверів було складно, то тепер це реальність.

0
4536
Toyota RAV 4

Фахівці назвали п’ять найбільш економічних кросоверів на ринку. Розглядалися виключно машини з повним приводом АКПП і мотором з віддачею в 140-150 к.с.

Mitsubishi Outlander

Цей японський крос виявився на 5 місці – на кожні 100 км шляху в змішаному циклі йому буде потрібно 7,6 літра. Йдеться про машину з 2,0-літровим мотором з потужністю 146 к.с. 

Toyota RAV4 і Nissan X-Trail

Ці два японських кросовера розділили між собою четверте місце з результатом в 7,5 літра. При цьому силові агрегати у них володіють однаковими характеристиками – у Toyota RAV4 в версії «Комфорт» 2,0-літровий мотор видає 146 к.с., у Nissan X-Trail показники такі ж для комплектації XE +.

Mazda CX-5

Цей японський кросовер володіє вже дійсно економним двигуном – 7,0 літрів на 100 кілометрів шляху. І це при 2,0-літровому об’ємі і віддачі в 150 к.с. Додайте сюди відмінну надійність такого мотора, і ви отримуєте відмінний автомобіль. 

Skoda Kodiaq і Nissan Qashqai

Ці два автомобіля демонструють фантастично невелику витрату бензину для кросоверів з повним приводом – 6,9 л / 100 км. При цьому у європейського кросу під капотом розташувався 1,4-літровий турбомотор з потужністю 150 к.с., а у японця встановлений 2,0-літровий “атмосферник” на 144 к.с.

Volkswagen Tiguan

Цей німецький кросовер став абсолютним лідером рейтингу. У комплектації з 1,4-літровим турбомотором на 150 к.с. витрата бензину на 100 км шляху не перевищить 6,8 літра. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!