Nissan показав новий повнопривідний Note (фото)

0
222

Компанія Nissan в Японії презентувала новий компактвен Note в повнопривідної версії e-POWER AWD. Повновпривідна модифікація отримала фірмову силову установку e-POWER другої генерації. До складу силового агрегату увійшло два електродвигуни, розташовані на кожній осі, а також більш компактний новий інвертор.

Крім того установка також комплектується 1,2-літровим бензиновим мотором HR12DE, яка не з’єднаний з колесами і використовується в якості генератора, заряджаючи акумулятор при необхідності.

За словами представників компанії, нова система e-POWER AWD забезпечує машині впевнений і потужний старт з місця, а також позитивно позначається на динамічних характеристиках в складних дорожніх умовах. Крім цього в компанії запевнили, що новинка має більш хорошу керованість, забезпечує стабільне і плавне уповільнення завдяки функції рекуперації енергії при гальмуванні.

Крім того в Nissan повідомляють, що новий силовий агрегат має кращі показники потужності і крутного моменту. При цьому зазначає нижчий рівень шуму в салоні. Продажі Nissan Note e-POWER AWD стартують в Японії на початку наступного року. Коли новинка з’явиться на інших ринках на сьогоднішній день невідомо.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!