Названо 7 найнадійніших автомобілів у світі (фото)

0
4274

Експерти склали список кращих автомобілів за співвідношенням ціна-якість, які вкрай рідко доводиться ремонтувати. Список представив портал Fastmb

Volkswagen Passat. Седан не відноситься до бюджетних моделей, але автомобіль відповідає заявленій ціні. При цьому по оснащенню і системам допомоги водієві Passat коштує на одному рівні з моделями преміум-сегмента. Зокрема, тут встановлена ​​система екстреного гальмування, запобігання зіткнень, адаптивний круїз-контроль, моніторинг «сліпих» зон, камери, спортивне шасі DCC та інше.

Volkswagen Golf 5-дверний. П’ятидверний хетчбек гольф коштує близько 20 тисяч доларів, але автомобіль повністю відповідає заявленій ціні. У ньому поєднуються відмінна збірка, високі показники надійності і мінімальний витрата палива.

Skoda Octavia. Skoda Octavia машина демонструє відмінну витривалість, довговічність кузова, який оцинкований гарячим методом, надійні двигуни і це все при мінімальній кількості недоліків. Ціна на авто стартує від 17 тисяч доларів, але за ці гроші ви отримаєте по-справжньому якісний автомобіль.

Skoda Fabia. Бюджетний хетчбек вартістю близько 15 тисяч доларів. Автомобіль обладнаний круїз-контролем, моніторингом «сліпих» зон, радаром з опцією екстреного гальмування, передніми і задніми парктроннік.

BMW 1-Series. Хоч автомобілі BMW мають недоліки або недоробки – це все одно престижні, надійні і продуктивні машини з відмінними двигунами, стійкими підвісками і вивіреними трансмісіями.

Renault Sandero Stepway. Стандартна версія цього бюджетного автомобіля вартістю в 11 тисяч доларів цілком відповідає співвідношенню ціна-якість. Моторна гамма представлена ​​двома двигунами: бензиновий об’ємом 0,9 літрів і полуторалітровий дизель. На вибір авто обладнані як механічної, так і автоматичною коробкою на 5 ступенів.

Opel Astra. Це авто вже давно демонструє високу якість збірки і оснащується продуктивними надійними двигунами. Коштує він 16 тисяч доларів і його можна спокійно включати в рейтинг кращих моделей по співвідношенню ціна-якість.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!