McLaren розсекретив свій новий суперкар Sabre

0
154

Вперше ми дізналися про хардкорний суперкар від McLaren в жовтні 2018 року, коли з’явилися чутки про те, що віртуальний автомобіль McLaren Ultimate Vision, який був розроблений спеціально для гоночного симулятора Gran Turismo, може стати серійним авто. У звіті згадувалося кодове позначення BC-03, а в червні 2020 року було виявлено документи, згідно з якими, британська компанія реєструвала нове товарне ім’я Sabre.

В кінці минулого місяця були опубліковані показові дизайнерські ескізи, які також були взяті з реєстрації товарного знака – машина була показана практично з усіх боків.

Sabre несподівано дебютував в Instagram одного з користувачів. Один зі знімків, здається, зроблений усередині будівлі, де McLaren імовірно наносив останні штрихи на нову модель. Інший знімок виглядає як офіційний рендеринг того ж автомобіля в чорно-жовтої лівреї.

Sabre дійсно виглядає так, як ніби у гоночного суперкара Senna GTR з’явилися деякі риси віртуального гоночного автомобіля, створеного для Gran Turismo Sport. Крихітні фари і масивне заднє антикрило, схоже, були натхненні саме Ultimate Vision GT.

У той час як Senna GTR призначений тільки для гоночного треку, а Ultimate Vision GT розроблявся для ігрової консолі Sony, прототип Sabre недавно був помічений на вулицях Великобританії, а це значить, що на ньому цілком можна буде пересуватися по дорогах загального користування. Машина отримає 4,0-літровий твін-турбо V8, а також електродвигун загальною потужністю 1150 кінських сил (1 280 Нм).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!