Прототип Toyota Land Cruiser наступного покоління підловили на випробуваннях

0
165

Портал Autohome опублікував шпигунський знімок прототипу повнорозмірного позашляховика Toyota Land Cruiser нового покоління (він імовірно отримає індекс 300).

Судячи з номерів, автомобіль був помічений на дорогах Японії. Машина в ліворульній модифікації знятий в ракурсі ¾ ззаду, проте толком зрозуміти дизайн її кузова неможливо – маскування приховує обводи і форми.

У грудні видання Best Car посилаючись на власні джерела в  Toyota Motor повідомило, що презентація Land Cruiser наступного покоління заплановано на квітень 2021-го року. За даними ресурсу, авто побудований на модульній платформі TNGA. Якщо це дійсно так, то  Land Cruiser може втратити міцної лонжеронной рами і отримати несучу конструкцію кузова, оскільки TNGA не передбачає використання рамного шасі.

На зміну 4,6-літровому бензиновому мотору V8 у  Land Cruiser прийде гібрид з 3,5-літровим силовим агрегатом. Нібито потужність самого ДВЗ складе 299 кінських сил (356 Нм), ще близько 180 сил додасть електродвіжок. До того ж з’явиться бітурбірованний 3,5-літровий агрегат V6 серії V35A-FTS, його потужність – 415 кінських сил. Дана силова установка зараз встановлюється на представницький седан Lexus LS 500 . Також готується 3,3-літровий дизельний мотор. Його параметри невідомі.

Актуальна Toyota Land Cruiser 200 випускається з 2007-го року. Модель є одним з незмінних хітів Toyota на авторинку України.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!