З’явилися перші зображення нового Renault Sandero Stepway

Видання «Колёса.ру» розробило рендерні зображення, які показують, як могла б виглядати оновлена ​​модель Renault Sandero Stepway для України.

0
199

Нагадаємо, що зовсім недавно відбувся дебют оновленого Dacia Sandero Stepway для європейського ринку. У майбутньому «побратим» європейської моделі повинен з’явитися і в Україні, але під логотипом компанії Renault . А поки незалежні дизайнери розробили рендери, які показують, як би міг виглядати дизайн новинки для нашої країни.

Судячи з представлених рендерних зображень, новий Renault Sa ndero Stepway буде відрізнятися від такої ж моделі Dacia широкої трапецієподібними радіаторними гратами, яка характерна для машин Renault . Фари залишаться, швидше за все, такими ж, як і у Dacia Sandero Stepway . Також повинен з’явитися і модернізований передній бампер у крос-хетчбека. У задній частині авто встановлять оновлений бампер і логотип компанії Renault на кришці багажника.

Новий Sandero , Sandero Stepway і  Dacia Logan розроблені на модульному шасі CMF-B . В Європі новинки оснащуються 3-циліндровими бензиновими двигунами, базовим з яких буде 1,0-літровий турбо-агрегат, який видає 90 кінських сил. Щодо силових агрегатів нового Renault Sandero Stepway поки немає інформації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!