У Мережі опубліковали перші фото салону нового Hyundai Ioniq 5

Кілька днів тому корейський автовиробник опублікував тизер нового електрокара Hyundai Ioniq 5, анонсувавши тим самим прийдешній дебют моделі. Однак сьогодні в мережі з'явилися знімки салону моделі.

0
65

Південнокорейський автовиробник Hyundai опублікував короткий відео тизер свого нового електрокара Ioniq 5. Разом компанія поділилася приблизно датою його презентації, яка відбудеться на початку 2021 року. Що цікаво, сам електромобіль в тизери не показують – замість нього нам демонструють індикатор заряду батареї і три точки, що символізують зарядний роз’єм.

Перше, що привернуло нашу увагу в салоні, – це великий екран, який простягається від водія до інформаційно-розважальної системи. Він схожий на те, що бачили на новій Hyundai Elantra. Вгорі можна також побачити ще один екран, але, схоже, він доданий тільки на тестованої моделе.

Тепер давайте проаналізуємо всю інформацію на екранах: з боку водія можна побачити щось схоже на Smart Cruise Control, і, судячи по зображенню дороги на доданому екрані на лобовому склі, компанія тестує свою автономну технологію.

Інформаційний екран знаходиться в режимі навігації, а екран розділений на 2 частини, одна з яких – це карта, а правий – покажчики поворотів, але також справа вгорі екрану ми знаходимо додаткову інформацію, таку як швидкість, стрілка навігації та іншу інформацію.

Нагадаємо, новинка буде побудована на спеціально розробленої для електрокарів платформі E-GMP. За своїми габаритами Ioniq 5 буде порівнянний з кросовером Hyundai Santa Fe. Зовні новинка буде практично повністю повторювати дизайн концепту Hyundai EV 45, показаного в 2019 році у Франкфурті.

За попередніми даними, електрокар буде випускатися з батареєю ємністю 58 і 73 кВт / ч, чого повинно вистачити на 354 і 440 кілометрів відповідно. Від швидкої зарядної станції кросовер зможе зарядитися з 0 до 80% за 15 хвилин, повна ж зарядка займе близько 40 хвилин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!